Reacties voor: Moederdag: ‘Moeder wil het liefst een iPad’

Moeders willen liever een iPad dan een andere tech-gadget. 91% heeft liever een iPad dan een bos bloemen. En bij de tech-gadgets wil meer dan 50% ook een iPad. Alleen krijgt moeder vaak niet wat ze wil en gaat het vaak om koopjes.
Lees het complete artikel → Moederdag: ‘Moeder wil het liefst een iPad’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Ik kom goed weg. Moeder heeft al een iPad.

  2. Ik vind als ik dit zo zie, dat de meeste moeders dan wel erg hebberig zijn :S echt een laptop vragen voor moederdag! wat vragen ze dan met hun verjaardag een prive jet ?

    Echt mensen moeten eens leren wat minder hebberig te zijn en blij zijn met wat ze krijgen!

  3. Wat is er mis met ontbijt op bed?? Moet het weer geld kosten… 🙂

  4. @johan: Als ik zie wat mijn moeder allemaal voor mij uitgestoken heeft in haar leven, dan is zo een iPad een kleine moeite moest ze dat nu echt graag willen.

  5. Dat van die helpdesk klopt wel haha. Zeker in het begin hing mams om de twee uur aan de telefoon voor een vraag. Maar nu snapt ze zelfs FaceTime.

  6. Lijkt mij typisch een Amerikaans onderzoek. Daar gaat het vaak toch alleen om spullen ipv het idee. Wat een onzin zeg!

  7. Ik zou niet eens weten wanneer het moederdag is haha

  8. Belachelijk hoe de commercie toch alles overneemt. Een iPad (of mp3-speler of wasmachine of…).
    Gewoon ontbijt op bed, en een tekening of zelfgekleid of getimmerd sieradendoosje o.i.d. En zijn de kinderen groter, dan verzorgen ze de avondmaaltijd en doen er eventueel een attentie bij. Dat is hoe moederdag bedoeld is.

    En moet er wel geld besteed worden, koop het dan niet af door een of ander gadget te kopen, maar trakteer moeder op een high tea, of ander uitstapje.

  9. Wow, een ipad.. really? Die mensen hebben het leven echt niet begrepen, je geeft geen ipad voor moederdag, wat een onzin.

  10. Wat een waardeloos en tendentieus artikel. Er wordt alleen een bepaalde categorie cadeaus uitgelicht (“tech”), daaruit wordt 51% gehaald die een tablet (dus niet per se een iPad) wil en vervolgens wordt gesuggereerd dat moeders het liefst een iPad willen. Hoe verhoudt zich die 51% die een tablet wil tot het grotere geheel; wat is de verhouding tussen “tech” en andere categorieën?

  11. @Jean-Paul Horn: precies! En toch grappig om te lezen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.