Reacties voor: iOS 11.3 bevat aanwijzingen voor ‘modern iPad’, mogelijk met Face ID

In de code van iOS 11.3 zijn aanwijzingen gevonden voor een 'modern iPad', die mogelijk voorzien is van Face ID. Het doet denken aan een eerdere term 'modern iPhone' die Apple gebruikte.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik acht de kans klein, maar ik hoop echt dat face-ID een kort leven zal hebben en Apple zal terugkeren naar Touch-ID nu de varianten onder het scherm in massaproductie mogelijk zijn.

    Desnoods een combo zodat je als consument kan kiezen (kans: nihil), maar die face-id werkt trager en vooral ongemakkelijker (in bed, aan bureau, eigenlijk overal waar je de iPhone wel kan zien, maar de iPhone jou niet….)

  2. Of een iPad ooit echt volledig randloos zal worden heb ik mijn twijfels over. Door de grootte van het apparaat ben je toch al veel sneller geneigd je vingers op het scherm te leggen om een betere grip te hebben. De bezels zullen dus altijd wel blijven bij de iPad denk ik, anders dan bij een iPhone die door het kleinere formaat en lagere gewicht toch stabieler in de hand ligt en je makkelijker deze aan de rand kunt vasthouden.

    Maar misschien hebben ze wel iets hierop bedacht wat WEL werkt.

  3. Origineel geplaatst door Ad
    Of een iPad ooit echt volledig randloos zal worden heb ik mijn twijfels over. Door de grootte van het apparaat ben je toch al veel sneller geneigd je vingers op het scherm te leggen om een betere grip te hebben. De bezels zullen dus altijd wel blijven bij de iPad denk ik, anders dan bij een iPhone die door het kleinere formaat en lagere gewicht toch stabieler in de hand ligt en je makkelijker deze aan de rand kunt vasthouden.

    Maar misschien hebben ze wel iets hierop bedacht wat WEL werkt.

    De iPad negeert al handpalmen en dat soort dingen. Ze zouden het echter nog wel iets kunnen verbeteren. 🙂

  4. Het zou dan gaan om een upgrade i.p.v. een update, toch?

  5. FaceID werkt voor mij perfect dus ik juich dit toe. Doe er gelijk maar een oled paneeltje in dan 🙂

  6. Face id afvoeren, dat heeft totaal geen meer waarde. Dat is voor de pubers van de mama en papa mee te pronken. Toutch id is veel beter!!

  7. Origineel geplaatst door Bart
    maar die face-id werkt trager

    Heb je al eens FaceID gebruikt?

  8. En dat word dan de opvolger zeker van de iPad 2017, die nu voor een leuke prijs in de winkel ligt.
    Dan krijg je face id en alles erbij en weg leuk
    Prijsje, denk binnenkort mijn iPad air 1 wens inruilen voor de iPad 2017.

  9. Ik snap de negativiteit over Face ID ook niet hoor. Bij mij werkt het altijd. Zelfs in het donker (slaapkamer) met een slaperige kop en ook in de auto. Mijn X staat dan in een Brodit houder op afstand en ook dan werkt het gewoon. Heerlijke feature…Tip: Als Face ID je gezicht niet herkend, typ dan de code in, ipv opnieuw te scannen. Als je de code intypt, maakt Face ID weer een soort van scan om te “leren”. Naar gelang de tijd moet het steeds beter gaan werken.

  10. Origineel geplaatst door Dennis
    En dat word dan de opvolger zeker van de iPad 2017, die nu voor een leuke prijs in de winkel ligt.

    Dan krijg je face id en alles erbij en weg leuk

    Prijsje, denk binnenkort mijn iPad air 1 wens inruilen voor de iPad 2017.

    Natuurlijk niet, Apple zal al altijd een ‘budgetmodel’ in z’n assortiment houden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.