Reacties voor: Mobistar: Mobile TV vanaf 1 november betaald

Mobistar heeft klanten op de hoogte gesteld dat ze vanaf 1 november geld gaan vragen voor hun dienst Mobile TV. Er geldt dan ook een beperking van 1 uur per dag. Tot die tijd kun je gratis kijken.
Lees het complete artikel → Mobistar: Mobile TV vanaf 1 november betaald
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Er zijn 24 tv-kanalen in HD beschikbaar

    Zenden ze dan uit in 1280×720/1920×1080? Ik betwijfel het. Met de resolutie van de iPhone van 320×480 klinkt dat als een verkooppraatje.

  2. Zoiezo was tv kijken op de iPhone nog niet mogelijk.
    Jammer dat je hiervoor ook weer moet betalen. Terwijl je maar 1 uur per dag kan kijken :S.
    Kunnen ze geen gratis app uitbrengen die het mogelijk maakt tv te kijken via 3g 🙂 (maakt me eigelijk niet uit of het HD is)

  3. grappig die usability fout. Heb je net op de verkeerde taal gedrukt en je snapt helemaal niets van Frans staat er gelukkig onderin de pagina: “Changer de langue”.

  4. ben blij met m’n Slingplayer, eenmaal betalen en daarna altijd onbeperkt kijken

  5. Origineel geplaatst door Frank
    fout. Zenden ze dan uit in 1280×720/1920×1080? Ik betwijfel het. Met de resolutie van de iPhone van 320×480 klinkt dat als een verkooppraatje.

    ze smijten dan ook gewoon met de Term HD voor het commerciële aspect.
    Natuurlijk is het geen HD 😉
    lees anders eens:
    http://www.tik.be/mobistar_verspreidt_marketingprietpraat_over_mobiele_hdtv

  6. Werkt redelijk goed, behalve dat je wifi niet mag aanstaan want dan werkt het niet.
    En vind het belachelijk dat je daarvoor moet betalen. We betalen als professioneel gebruiker al meer dan 20 euro per maand enkel voor 3G op onze iphone is dat dan niet genoeg??

  7. Hoe zit het met het dataverkeer?
    Word dat nog eens apart aangerekend of zit dat bij die 0,49€ per dag?

  8. @YLA G: Als ‘professioneel gebruiker’ gebruik je je iPhone toch niet om TV te kijken?

  9. Lijkt me niet echt leuk als na een uur de championsleague wedstrijd die je zit te bekijken eruit knalt omdat je tijd voor die dag op is.

  10. Weet iemand of dit ook vanuit NL werkt?

  11. Na een snel reken sommetje kom ik uit op een gemiddelde investering van +/- €15,- op maand basis ( 30 dagen ). Hoop geld voor uurtje tv kijken per dag. Er zijn genoeg gratis alternatieven. Gaat een regel rechte flop worden,

  12. moet het nog wel is werken want met wifi werkt dit niet echt
    dus enkel via het mobistar netwerk dat het werkt ik die dus geen data bundel heb van mobistar betaal dus wel de verbindings kosten en de mb,s die ik binnen haal dus niks gratis gewoon betalen dit is weer echt typsch belgisch misleidende reclame

  13. Dat Mobistar eerst maar eens werk maakt van een deftig 3G netwerk en visual voicemail !

  14. Belachelijk. En dan zetten ze in die mail nog eens duidelijk High Definition erbij tussen haakjes. Hopelijk worden ze overspoeld door telefoontjes van mensen die over dit MISbruik van de term HD klagen. Dat ze misschien eerst zorgen dat het 3G netwerk beschikbaar wordt over heel Belgie, wat nog niet voor 40% het geval is waarschijnlijk.
    En aan visual voicemail wordt waarschijnlijk al helemaal niet gewerkt, net zoals tethering. Als het er dan toch ooit eens doorkomt, 4 iphone generaties later, dan zullen ze hier waarschijnlijk ook weer geld willen uit slaan.

  15. Origineel geplaatst door Joris
    Lijkt me niet echt leuk als na een uur de championsleague wedstrijd die je zit te bekijken eruit knalt omdat je tijd voor die dag op is.

    Ik dacht het zelfde. Wel verkondigen dat je CL wedstrijden kan kijken en in hetzelfde bericht staat dat je maar 1 uur per dag kan kijken. Beetje vreemd.

  16. Origineel geplaatst door justin
    @YLA G: Als ‘professioneel gebruiker’ gebruik je je iPhone toch niet om TV te kijken?

    particulieren betalen voor 3G veel minder dan bedrijven. dat bedoelde ik, justin 🙂

  17. Als ik wil testen krijg ik te lezen: “Safari could not open the page because the server stopped responding”.

    Een flater van jewelste, zeker als het nog niet werkt na de tweede mailing die ik van hen krijg.

    Ik kijk wel gratis TV via EYETV 🙂

  18. heb gebeld met mobistar omtrent gratis

    vergeet het maar je betaald altijd je verbinding en het gaat van je bundel af enkel je betaald geen 49 cent voor een uur tot 1 november.

    Dus gratis is het echt niet dus als je zonder internet abo wilt zien betaal je altijd de verbinding en wat je aan data binnen haalt

  19. Kan iemand me helpen?

    Als ik naar iphone.mobistar.be surf kan ik op mobile tv openen maar hij kan de pagina niet openen. Ja ik heb mobistar.. zou het heel graag eens uittesten :'(

  20. Nu betaal je helemaal niks tot eind oktober.Uiteraard zijn zo’n zaken bedoeld voor mensen als mij die een abonnement hebben,daardoor verbruikt het geen data als ik tv kijk op de iphone via mobistar.
    Dan betaal je 0,49 cent per uur.Je kan weldegelijk de hele dag kijken via de iphone maar je betaald dan voor 4 uren tv kijken per dag bv op de iphone dan 2 tal euro.

    Data gaat er niet af,gelukkig maar want dat zuipt.

    En kan er nu eindelijk iemand eens zeggen waar je een slingbox kan kopen en waar het veilig kopen is?
    Ik heb er ook interesse in alleen stel ik mij de vraag;werkt dit wel echt in belgie?

  21. Allemaal mooi, maar moet je wel eerst aan een iphone geraken. Sta al eindeloos lang op de wachtlijst wijnegem shopping center.

    Geduld is een mooie zaak, zegt het spreekwoord, maar het mijne geraakt op !

  22. Jeej! K2 zoekt k3!

  23. Origineel geplaatst door schumi
    Nu betaal je helemaal niks tot eind oktober.Uiteraard zijn zo’n zaken bedoeld voor mensen als mij die een abonnement hebben,daardoor verbruikt het geen data als ik tv kijk op de iphone via mobistar.
    Dan betaal je 0,49 cent per uur.Je kan weldegelijk de hele dag kijken via de iphone maar je betaald dan voor 4 uren tv kijken per dag bv op de iphone dan 2 tal euro.Data gaat er niet af,gelukkig maar want dat zuipt.En kan er nu eindelijk iemand eens zeggen waar je een slingbox kan kopen en waar het veilig kopen is?
    Ik heb er ook interesse in alleen stel ik mij de vraag;werkt dit wel echt in belgie?

    De data gaat van je abo af zo wie so want het is een verbinding die je tot stand brengt enkel tot 1 november betaal je die 49 cent niet maar wel de data dit is toch wat ze mij verteld hebben toen ik naar mobistar belde

    en ik heb ook een abo maar betaal wel voor de data conectie zelfs met een iphone bundel word dit data verbruik aangerekend.
    En in Belgie doen ze nu net iets anders dan in nederland daar betaal je misschien geen data bij het tv kijken op je iphone maar hier wel

  24. De beperking van 1 uur per dag is gewoon belachelijk! Als je toch eens per toeval een aflevering ofzo moet volgen via mobiele tv. Dan zit je meestal met een probleem aangezien de meeste programma’s toch meer dan een uur duren.

    Laat de gebruiker dan gewoon per uur betalen maar leg hier toch geen beperking op. Typisch een Mobistar regel. Net zoals Visual Voicemail. Bij de lancering van de iPhone werd dit ons ook beloofd. Nu zitten we met een belachelijke one click voicemail.
    In het warm water uitvinden zijn ze gewoon prachtig daar!

  25. @ronaldoo:

    Neen,dat klopt normaal gezien niet;mobile tv gaat niet van je data af,het gaat wel af op je iphone dat wel maar niet van je bundel van mobistar.
    En je betaald per uur 0,49 cent per uur,je kan normaal gezien dus gerust meerdere uren kijken maar dan betaal je ook meer.

    Dat hebben ze mij aan de helpdesk toch gezegd.

  26. Laat hen eerst maar eens Visual Voicemail uitbrengen. Dat werd ons bij de lancering van de iPhone 3G (!!) al beloofd… Ik wacht er nog steeds op.

    En hun prijzen voor dit MobileTV gedoe zijn inderdaad onredelijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.