Reacties voor: Mobistar maakt prijzen iPhone 4S bekend

Mobistar heeft als tweede Belgische provider de prijzen van de iPhone 4S bekendgemaakt. De Belgen kunnen de iPhone 4S vanaf 28 oktober kopen voor een prijs vanaf €629,99. In de nacht van 27 op 28 oktober kun je naar de nachtopening van het Mobistar Center in Evere.
Lees het complete artikel → Mobistar maakt prijzen iPhone 4S bekend
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Waar zien jullie dit dan op mobistar.be ? In het persbericht stond dat de site vernieuwd zou worden om 14h30. Er is nog steeds niets veranderd…

  2. Ik blijf wel nog even bij de gewone iPhone 4.

  3. 10 euro goedkoper dan de 4 toen

  4. idd. kheb er ene gereserveerd. nu het geld nog bijeenrapen 🙁

  5. Bizar, op de Mobistar website is er voor zover ik zie nog nergens een spoor van terug te vinden.

  6. Trouwens raar dat ze hem goedkoper verkopen dan Apple via de Apple Store…

  7. Zou hier ook garantie op zijn van 2 jaar zoals Vanden Borre? Zoja dan reserveer ik hem wel bij Mobistar daar ik hem de dag dan zelf heb. Apple Store is idd 19€ duurder. Begrijp niet dat die prijzen uniform zijn..

  8. Yeps, hij is gereserveerd, heb mijn mail al binnen.

  9. De mijnen is besteld hahaha. Kan al niet meer wachten om hem af te halen 🙂

  10. Eén gouden raad: koop NOOIT via Mobistar. Wij hebben een tiental iPhones op het bedrijf, het minste wat er aan de iPhones gekocht bij Apple scheelt, wordt het binnen de 24h opgelost. Wonderlijk. Als er iets foutloopt bij Mobistar laten ze je gewoon stikken. Niets helpt, je bent gen***t. En nog iets: bij Proximus hadden wij overal 3G, en was Edge de uitzondering. Sinds we bij Mobistar zitten sukkelen we allemaal op Edge, en zitten we zelden nog eens op 3G. Facturatie Mobistar: de ene zware fout na de andere. Help: onbestaande. Wees slim en vermijd mobistar!

  11. @Esteban: Ik ben het helemaal met je eens. Ik heb de laatste tijd met Mobi* niks ander dan problemen. Wij hebben met het bedrijf alles via hen: vaste telefonie, ADSL, GSM en data op iPad. Alle hiervoor vernoemde diensten vallen om de haverklap uit. Helpdesk contacteren? Geen antwoord, op geen enkele klacht en er wordt ook helemaal niks aan gedaan.

    Schandalig! Ik heb mijn conclusie getrokken. Ik ga ze per aangetekend schrijven in gebreke stellen.

  12. Mijn vorige komt van mobistar, ik heb er 1 keer problemen mee gehad 14 dagen voor zijn garantie periode afgelopen was.
    Binnen gedaan, en binnen de 14 dagen had ik een nieuwe.

    Dus mij hoor je niet klagen, ze zijn gewoon duur en traag voor hun data abonnement voor de ipad maar voor de rest…

  13. @Esteban: Dat kan ik jammergenoeg allemaal beamen…

  14. ik kocht mijn iphone 4 ook bij mobistar en heb geen problemen gehad. Geen abo proberen aansmeren en helemaal geen problemen met mijn iPhone gehad. Enkel doet de GPS het nu niet goed meer. Daarom ook de reden dat ik mij de iPhone 4S ga aanschaffen.

  15. @Esteban: Als je een los toestel bij Mobistar koopt en geen abonnement bij hen neemt dan kan er toch niet veel verkeerd lopen, toch? Maar ik begrijp uit je bericht, indien je problemen hebt met de iPhone, de klantenservice zwaar zuigt. Nu doe je mij twijfelen!

  16. Heb mijn 4S ook bij Mobistar besteld, zal mijn vierde pre-bestelling bij hen . Ik hoop dat ze beter loopt dan bij de 4, daar heb ik weken op moeten wachten.
    Of ik gelukkig ben met Mobistar? Neen want idd ze hebben geen echt gedekt 3G netwerk (in mijn iPad zit dan ook een simkaart van Proximus). Ja want hun iPhone 30 abo is ideaal voor mij.
    @Esteban: iets schelen aan je iPhone? sorry maar ik heb er 4 en nooit scheelt er wat aan. Als je natuurlijk iPhones uitdeelt aan personeel die er geen zorg voor draagt,…

  17. Heb mijn 4S ook bij Mobistar besteld, zal mijn vierde pre-bestelling bij hen . Ik hoop dat ze beter loopt dan bij de 4, daar heb ik weken op moeten wachten.
    Of ik gelukkig ben met Mobistar? Neen want idd ze hebben geen echt gedekt 3G netwerk (in mijn iPad zit dan ook een simkaart van Proximus). Ja want hun iPhone 30 abo is ideaal voor mij.

  18. Heb mijn 4S ook bij Mobistar besteld, zal mijn vierde pre-bestelling bij hen . Ik hoop dat ze beter loopt dan bij de 4, daar heb ik weken op moeten wachten.
    Of ik gelukkig ben met Mobistar? Neen want idd ze hebben geen echt gedekt 3G netwerk (in mijn iPad zit dan ook een sim-kaart van Proximus). Ja want hun iPhone 30 abo is ideaal voor mij.

  19. Vanochtend om 11:00 gelijk een los toestel besteld bij Apple. De witte 16 GB. Ben benieuwd wanneer hij binnen komt..

  20. ik ha deze middag gebeld met telenet, en zij verkopen enkel met abo, en de normale (die is doorgekrast) is ook 630, net zoals mobistar.
    het is natuurlijk wel raar dat via de apple store de iphone 650 is.
    nu ook de bestelling geannuleerd bij apple, en eentje bij mobistar besteld!!

  21. Bestel die dan maar lekker ergens anders.. meer kans voor mij dat er nog beschikbaar gaan zijn in het Mobi center 🙂

    trouwens, de insurance van Mobistar is een prima service. 🙂 al 2x mogen gebruik van maken en super tevreden

  22. beste wie kan mij helpen?ik heb de 4s besteld bij mobistar heb de mail onvangen dat het ok is en het moet komen ophalen.mijn vraag is ik heb thuis geen printer wat nu voor de bewijs mail mobistar?

  23. iemand een idee of die reservatie bij mobistar een garantie is voor het krijgen van een 4s?!
    heb witte 16Gb iphone 4S besteld en hun mail gekregen dat ik in veldstraat tussen 8-10u mag achter komen, maar heb geen zin om daar te staan met bewijs van bestelling en dan te horen te krijgen dat er toch niet genoeg zijn.

  24. Stap in uw bmw en rij naar iemand toe die wel een printer heeft ?

    1 1= ? Rocket science

  25. Heb teveel problemen gezien met de 4gs waaronder geel scherm en verminderd contrast.Vermoedelijk ligt het aan de kleefstof en de zwarte heeft er meer last van dan de witte.De witte heeft een wazige melkkleur.Dus de eerste zijn bij bestellen de pineut .Helaas pindakaas…. Hou het lekker bij de 4 g

  26. Lees eerst goed wat ik zeg.is het verplicht?ofniet

  27. Ik denk dat wanneer je het mailtje kan laten zien (op je telefoon? iPad? Of iets anders, het wel voldoende zal zijn. Staat er geen nummer bij wat je kan noemen in de winkel? Anders bel voor de zekerheid even, dan rijdt je niet voor niks.

  28. Dank u wel danny dan zal ik beter bellen.

  29. Bellen naar Mobistar ??? Veel geluk BMW !!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.