Reacties voor: Mobistar breidt iPhone-abonnementen uit met MMS-bundel

Mobistar heeft zojuist een nieuwsbrief rondgestuurd, waarin ze beloven dat de iPhone 3G S binnenkort beschikbaar komt. Ook krijgen alle iPhone-gebruikers vanaf 17 juni de beschikking over MMS.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 50 reacties

  1. je zal maar toch in belgie wonen haha

    500mb per maand omg ?

  2. Nu nog wachten op de iPhone 3Gs zijn prijs

  3. Ik hoop zo dat T-Mobile ook “1 MMS = 2 SMS-berichten” gaat hanteren! Maar T-Mobile kennende zal het wel de way overpriced €0,50 per MMS blijven.

  4. 0,25 cent is een stukje beter dan wat t-mobile nederland rekent !

  5. Damn, Baluh als je in Belgie woont zeg. 500 MB p/mnd? hahaha..

    @Chingon: Ik geef je helemaal gelijk! 😉

    Als daarnaast nog je onbeperkte data limit hetzelfde blijft van je iPhone abbo, Then it’s all good 😀

  6. Ik hoop dat T-Mobile dit goede MMS voorbeeld gaat volgen! Jammer alleen van die datalimieten op de Belgische abinnementen!

    Hoe zit het eigenlijk met deze wijzigingen? In NL kan bij TM niet worden opgezegd met zo’n wijziging, in het voordeel van de klant, maar hoe zit dit bij Mobistar?

  7. Origineel geplaatst door chabirx
    je zal maar toch in belgie wonen haha500mb per maand omg ?

    Ik heb nu al zo’n jaar het my45 pakket en heb dus maandelijks 500 MB ter beschikking.

    Ik begrijp niet waarom iedereen hier altijd zo’n heisa over maakt. Ik zit met mijn iPhone heel veel op het net en dan nog kom ik maar zelden aan die limiet.

    Het klinkt natuurlijk stoer om te roepen dat het allemaal onbeperkt moet, maar ik wil wel eens van iedereen weten hoeveel hij of zij per maand daadwerkelijk opgebruikt !

  8. en de prijs inc iphone ?

  9. Mobistar gaat ervan uit dat iemand die veel belt ook veel internet. Ze zouden beter 1gb op de 3 bundels toepassen.

    200mb is belachelijk weinig. Ze beweren dat de meeste mensen daar ver onder zitten. Waarom de limiet dan niet afschaffen??? Leugens zeg ik u 😛

  10. vandaag gebruikt: 57 mb verstuurd en 608 ontvangen. Dat krijg je als je geen Fm hebt maar wel naar BNR wil luisteren.

  11. @bartje: Ik heb sinds september mijn iPhone en pas weinig data gebruikt.

    Volgens mijn iPhone zelf:
    123MB verzonden
    999MB ontvangen

    En dat kan best kloppen, waarom? Omdat ik thuis, op school en op het werk wel via wifi online ga. Niet omdat de 3G dekking zo bagger is, want daar heb ik geen last van. Maar omdat wifi gewoon velen malen sneller is.

    Ik zou liever zien dat T-mobile de pakketten aanpast á la “credits” en daar kun je mee doen wat je wilt. Niet xx bel & xx sms. Want smsen doe ik veel te weinig, en bellen veel te veel.

    MMS ga ik toch niet gebruiken, nooit gedaan ook niet. Het is altijd al te duur geweest, en waarom zou ik iemand een foto via mms doorsturen? Die persoon heeft hem waarschijnlijk liever via email. En zo niet, jammer voor hem/haar.

  12. Wel leuk dat ze geen woord reppen over koppelverkoop 🙂 Denk dat ze al doorhebben dat VanQuickenborn die wet waarschijnlijk niet tijdig / geschrapt aangepast krijgt.

    Origineel geplaatst door chabirx
    je zal maar toch in belgie wonen haha500mb per maand omg ?

    Hangt van je operator af he… Ik betaal 15 euro prepaid voor 1gig 1000smsjes en 15 euro belwaarde die goed blijft 🙂

  13. Origineel geplaatst door chabirx
    je zal maar toch in belgie wonen haha500mb per maand omg ?

    Je zal maar in Nederland wonen, haha. 150 smsjes per maand omg?

  14. Ik heb zelf de GM op m’n iPhone staan. In de belstatus van T-Mobile kan ik zien dat er vooralsnog 2 SMSjes van de bundel af gaan als ik 1 MMS verstuur. Dus als ze dat zo blijven hanteren na 17 juni zou mooi zijn.

  15. Origineel geplaatst door bartje
    Origineel geplaatst door chabirxje zal maar toch in belgie wonen haha500mb per maand omg ?Ik heb nu al zo’n jaar het my45 pakket en heb dus maandelijks 500 MB ter beschikking. Ik begrijp niet waarom iedereen hier altijd zo’n heisa over maakt. Ik zit met mijn iPhone heel veel op het net en dan nog kom ik maar zelden aan die limiet. Het klinkt natuurlijk stoer om te roepen dat het allemaal onbeperkt moet, maar ik wil wel eens van iedereen weten hoeveel hij of zij per maand daadwerkelijk opgebruikt !

    Is waar, maar blijft het dan niet overpriced? Als je vergelijkt met bijvoorbeeld Nederland dan betaal je over 24 maanden ook nog eens honderden euro’s van je iPhone af. Persoonlijk heb ik ook een hekel aan moeten opletten of je niet over je limiet gaat en vind ik dat wanneer er een limiet is, zouden resterende MB’s naar de volgende maand overgebracht moeten kunnen worden, je hebt er nu eenmaal voor betaald.

    Ik ben overigens jaren abonnee bij mobistar, altijd vrij tevreden geweest, maar wanneer ik m’n iPhone 3G S aanschaf (zo snel mogelijk) overweeg ik toch sterk een alternatief als mobile vikings of zo…

  16. Is de iPhone 3G S nu weer simlock vrij in Belgie?

  17. Hahaha licht eraan welke abo….

  18. Origineel geplaatst door bartje
    Origineel geplaatst door chabirxje zal maar toch in belgie wonen haha500mb per maand omg ?Ik heb nu al zo’n jaar het my45 pakket en heb dus maandelijks 500 MB ter beschikking. Ik begrijp niet waarom iedereen hier altijd zo’n heisa over maakt. Ik zit met mijn iPhone heel veel op het net en dan nog kom ik maar zelden aan die limiet. Het klinkt natuurlijk stoer om te roepen dat het allemaal onbeperkt moet, maar ik wil wel eens van iedereen weten hoeveel hij of zij per maand daadwerkelijk opgebruikt !

    Misschien is het wel genoeg, maar dan nog. Kijk wat jullie in Belgie moeten betalen en wij hier, zit toch een groot verschil in. Want jullie moeten ook nog gewoon het volle bedrag voor het toestel betalen.

  19. Ik zit bij base met m’n iphone, Zat 45mb over m’n limiet en dat koste met 90€. wat internet en telecommunicatie betreft is belgie echt een derde wereld land.

  20. Hoop zelf ook op 1MMS/2SMS prijs bij T-Mobile…
    50 eurocent noem ik een echt ontmoedigingsbeleid!

  21. @gerryvonne: We wachten allen in spanning af, mobistar is volop zijn opties aan ‘t bekijken.

    Ik heb ook eens gemaild naar een apple premium reseller hierin België, die momenteel wel de iPhone 3G verkoopt, ze mailde het volgende:
    “Fijn dat U er zo snel mogelijk bij bent..

    Op moment weten we zelf nog niet wanneer ze zullen aankomen.. Hopelijk zo spoedig mogelijk… Prijs zetting van nieuwe iPhone is ook nog niet vermeld.
    Met lijst werken zal zeker nodig zijn….
    Inschrijvingen zijn op moment nog niet van toepassing… wanneer we meer weten zal dit gecommuniceerd worden.”
    Zij gaan er dus vanuit dat ze hem ook gaan verdelen, wat er op lijkt te wijzen dat ie zonder abo word verkocht?

  22. Origineel geplaatst door René
    Ik heb zelf de GM op m’n iPhone staan. In de belstatus van T-Mobile kan ik zien dat er vooralsnog 2 SMSjes van de bundel af gaan als ik 1 MMS verstuur. Dus als ze dat zo blijven hanteren na 17 juni zou mooi zijn.

    Dat is heel goed nieuws!

  23. @Puck84:

    Bij welke provider zit je dan? Mobilevikings ofzo?

    En is dat dan prepaid 15eur, 1GB EN 1000SMS EN 15eur belkrediet? Anders ga ik ook rap switchen hoor

  24. Origineel geplaatst door Puck84
    Wel leuk dat ze geen woord reppen over koppelverkoop Denk dat ze al doorhebben dat VanQuickenborn die wet waarschijnlijk niet tijdig / geschrapt aangepast krijgt.Origineel geplaatst door chabirxje zal maar toch in belgie wonen haha500mb per maand omg ?Hangt van je operator af he… Ik betaal 15 euro prepaid voor 1gig 1000smsjes en 15 euro belwaarde die goed blijft

    De wet moet zelfs niet aangepast worden om koppelverkoop toe te laten hier. door de uitspraak van europa, kunnen belgische rechters geen straf meer opleggen voor koppelverkoop.
    kijk maar naar TOTAL die nu ook pechverhelping aanbieden(krijg je gratis maand pechverhelping als voor min 25 euro tankt). Dus ik hoop dat ze het hier ook snel met gesubsideerde Iphones op de markt komen.

  25. Bij Proximus betaal je al 20€ minder voor een 500Mb abbonnement, voor 10€ minder heb je daar al 2Gb en voor 5€ meer 5Gb. Dus ik snap niet dat Mobistar het zich veroorloofd om zulke harde prijzen te hanteren terwijl bij de concurentie, die nog eens een beter 3G netwerk heeft, voor de helft al 4 keer meer krijgt.
    Beetje vreemd dat men nu pas MMS ter beschikking gaat stellen voor die abbonnementen, kleine tegemoedkoming om de hoge prijs te verantwoorden lijkt mij. MMS is trouwens al vlotjes te gebruiken bij de iPhone met pre-paid.

  26. @Runaque : als ik me niet vergis zijn de uren bij Proximus wel beperkt voor het gebruikt van het netwerk en dit in tegenstelling tot Mobistar !

  27. Origineel geplaatst door Volcan
    @Runaque : als ik me niet vergis zijn de uren bij Proximus wel beperkt voor het gebruikt van het netwerk en dit in tegenstelling tot Mobistar !

    te zien welke formule je neemt.. per bepaald aantal uur of per trafiek

  28. @Wannes: Idd Mobile vikings is voorlopig wel helaas Edge, maar 3g zit er ook aan te komen daar

    @Joachim: Ik weet echt niet waar dat hardenekkig gerucht vandaan komt. Maar ik zit af en toe wel in een Europose Commissie en laat je me verzekeren dat het zo niet werkt!

    Zie hier voor meer toelichting : https://www.iculture.nl/forum/f1/algemeen/f2/nieuws/35225-iphone-3g-s-belgie-26-juni-via-mobistar-2.html

  29. Origineel geplaatst door Volcan
    kt van het netwerk en dit i

    Daar vind ik niets van terug, maar het zou kunnen dat men wel tussen bepaalde uren een andere formule hanteert, een beetje zoals bij Telenet, daar mag je tijdens de daluren dubbel zoveel verbruiken. Dus als je 10gb krijgt bij telenet en je zit enkel tijdens de daluren op internet, dan is het 20Gb dat je mag verbruiken.

    Een linkje naar de pagina van Proximus met de tariefplannen, er wordt niet vermeld dat dit enkel tijdens bepaalde uren kan en mag.

    http://customer.proximus.be/nl/Mobile_Internet_Smartphone/MIS_Mobile_Internet.html

  30. dat moeten ze in nederland ook doen (1 MMS is gelijk aan 2 SMSjes)

  31. Origineel geplaatst door René
    René

    ik heb gister 2 mmsjes gestuurd en nu heb ik 1 euro overige kosten erbij staan.. volgens mij duurt het ook een dag voordat de belstatus is bijgewerkt, dus misschien komt het er nog bij bij jou.

  32. @Wannes:

    idd: MV =

    – 1GB data
    – 1000 sms
    – 60′ bellen

    voor 15,00 €

    Jammer genoeg voorlopig nog EDGE ipv 3G (maar voor mij geen prob. want ik heb nog een
    1ste gen. iPhone).

  33. Bij Base is 1 sms = 1 mms, dit zou zo overal moeten zijn.
    Het “kost” toch niet meer om en mms te sturen dan een sms?

  34. My30 is toch echt een ontmoedigingsbeleid voor de jeugd denk ik. 45 kost te veel, laat staan 60

  35. 1Gig om te interneten O.o
    omg, ik haal wel minimaal 30 gig per maand binnen.
    Ik blijf lekker bij Vodafone hoor!

    Edit: ff voor de duidelijkheid, dit gaat via 3G netwerk. Ik heb thuis geen WiFi en ik zit nooit op WiFi. Ik heb in mijn leven maar 1 keer op een WiFi netwerk gezeten met mijn iPhone. Deze maand al alleen heb ik 20,6 GB binnegehaalt.

  36. Origineel geplaatst door Gabriël
    1Gig om te interneten O.o
    omg, ik haal wel minimaal 30 gig per maand binnen.
    Ik blijf lekker bij Vodafone hoor!Edit: ff voor de duidelijkheid, dit gaat via 3G netwerk. Ik heb thuis geen WiFi en ik zit nooit op WiFi. Ik heb in mijn leven maar 1 keer op een WiFi netwerk gezeten met mijn iPhone. Deze maand al alleen heb ik 20,6 GB binnegehaalt.

    Amai dat moet ook nogal wat kosten?…

  37. Origineel geplaatst door Gabriël
    1Gig om te interneten O.oomg, ik haal wel minimaal 30 gig per maand binnen.Ik blijf lekker bij Vodafone hoor!Edit: ff voor de duidelijkheid, dit gaat via 3G netwerk. Ik heb thuis geen WiFi en ik zit nooit op WiFi. Ik heb in mijn leven maar 1 keer op een WiFi netwerk gezeten met mijn iPhone. Deze maand al alleen heb ik 20,6 GB binnegehaalt.

    Hoe krijg je dat voor elkaar dan? De hele dag streaming radio aanhebben?

  38. @Wouter: Is het ook, mede daarom is mms ook zo’n flop. Ik heb ook nog steeds geen idee hoe het werkt als je een heel groot mms’je verstuurd (qua kosten).

    Maar t-mobile kennende zullen ze ons wel weer een poot uitdraaien.
    Maar dan doen die belgen ook met een datalimiet… tss!

    En jezus: wat doe je als je maandelijks 21 gig binnen haalt? ‘t is bijna asociaal

  39. @puck84

    letterlijke uitspraak van europa (op klikken)

    daaruit kan je besluiten dat aanbieders van een pakket (gsm en abbo) niet meer veroordeeld zullen worden. Bijgevolg kunnen zij dit aanbieden zonder zich van die wet iets aan te trekken.

  40. Bij die prijzen heb je dan nog niet eens een iPhone..

    Voor alle Belgen die niet bereid zijn om deze kleretarieven te betalen:

    wwww.mobilevikings.com

    Tenminste zoveel internet als we willen..

  41. Wie al op de Belgische site van Mediamarkt is geweest, heeft kunnen zien dat zij de koppelverkoop al toepassen. Dus wet is er al lang door denk ik of ze zijn niet wettelijk bezig :p

  42. @bartje:
    Dagelijks een uur of 4 internetradio luisteren, 30 minuten aan youtube filmpjes per dag, enorme bijlages van emails downloaden.
    Ik had voor geen van deze abbo’s gekozen.

  43. @MobileBelg:
    Nee juist niet, want hier in NL is internet gewoon onbeperkt.

  44. 26juni is bevestigd voor belgië door mobstarverdeler in mijn buurt, Hij heeft mij de mail getoond die hij gekregen heeft van mobistar zelf

    26 juni bevestigd !!!

  45. Origineel geplaatst door Tim
    26juni is bevestigd voor belgië door mobstarverdeler in mijn buurt, Hij heeft mij de mail getoond die hij gekregen heeft van mobistar zelf26 juni bevestigd !!!

    Ik heb vandaag zelfs een e-mail van Apple gehad dat ze de iPhone 3GS op 26juni in de Mobistar-verkooppunten en Apple-resellers zullen gaan verdelen…

    Op de site van Mobistar wordt het ook vermeld…

  46. Origineel geplaatst door Runaque
    Bij Proximus betaal je al 20€ minder voor een 500Mb abbonnement, voor 10€ minder heb je daar al 2Gb en voor 5€ meer 5Gb. Dus ik snap niet dat Mobistar het zich veroorloofd om zulke harde prijzen te hanteren terwijl bij de concurentie, die nog eens een beter 3G netwerk heeft, voor de helft al 4 keer meer krijgt.
    Beetje vreemd dat men nu pas MMS ter beschikking gaat stellen voor die abbonnementen, kleine tegemoedkoming om de hoge prijs te verantwoorden lijkt mij. MMS is trouwens al vlotjes te gebruiken bij de iPhone met pre-paid.

    Tfeit is daje bij mobistar wel kan bellen en smsen voor dat geld en bij proximus moet je dat BOVENOP je normaal abonnement betalen… mobistar is dus wel VEEEL goedkoper hoor

  47. Origineel geplaatst door D
    @MobileBelg:
    Nee juist niet, want hier in NL is internet gewoon onbeperkt.

    Leuk voor jullie,daar kunnen wij alleen van dromen. 🙁

  48. hoe zou het zitten met draft n wifi? heb hier nog niets over gezien.

  49. Origineel geplaatst door David
    Origineel geplaatst door Tim26juni is bevestigd voor belgië door mobstarverdeler in mijn buurt, Hij heeft mij de mail getoond die hij gekregen heeft van mobistar zelf26 juni bevestigd !!!Ik heb vandaag zelfs een e-mail van Apple gehad dat ze de iPhone 3GS op 26juni in de Mobistar-verkooppunten en Apple-resellers zullen gaan verdelen…Op de site van Mobistar wordt het ook vermeld…

    Ik zie dat toch niet staan hoor op de site van Mobistar maar je mag er wel van uit gaan dat het dezelfde datum als in Nederland zal zijn volgens de recentste geruchten…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.