Reacties voor: Mobispine maakt eerste native MMS-applicatie voor App Store

Het Zweedse bedrijf Mobispine heeft een MMS-oplossing voor de iPhone ontwikkeld, die via operators wordt aangeboden. Mogelijk is dit de oplossing die landgenoot Telia heeft gekozen voor haar MMS-plannen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Snap nog steeds niet dat hier vraag naar is. Ik heb in mijn hele leven pas één keer een MMS ontvangen. En nog nooit eentje verstuurd. Veel te duur en onhandig. Ook vorige eeuw techniek. Willen mensen straks ook weer hum nummer draaien ipv deze gewoon in te toetsen?

    Ik dacht trouwens dat MMS verzenden naar een iPhone gebruiker gewoon mogelijk is: email adres invullen ipv het mobiele nummer.

  2. Ben het helemaal eens met Erp. Als ik nu een foto wil versturen doe ik dat via een e-mail, MMS is zo achterhaald.

  3. Wat een onzin, alsof iemand ooit MMSt… heb het 2 jaar kunnen doen op mijn N80, hooguit 10x gebruikt.
    Emailen is beter en fijner dan MMS 🙂

  4. Natuurlijk hebben jullie gelijk, maar ik ken nog zoveel mensen zonder iPhone (ja, ewchta waar) die mij steeds MMS’sen en die ik ook terug zou willen MMS’sen. Dus ik zie ut wel zitten.

    DUS ALS JULLIE VAN T-MOBILE MEELEZEN, DAN GRAAG! 🙂

  5. enige voordeel van MMS vind ik dat je meerdere foto’s in één bericht kwijt kan. Belachelijk dat mail.app dat nog altijd niet kan.

  6. Precies zoals UtregCity het zegt: “ik ken nog zoveel mensen zonder iPhone” en als je die een foto wilt sturen dan ben je aan MMS gebonden. Dus een MMS app is ZEKER gewenst!

  7. Dit is overigens niet de eerste MMS app zoals in het artikel woedt beweerd. SwirlyMMS was toch echt al een heel stuk eerder.

  8. Origineel geplaatst door UtregCity
    Natuurlijk hebben jullie gelijk, maar ik ken nog zoveel mensen zonder iPhone (ja, ewchta waar) die mij steeds MMS’sen en die ik ook terug zou willen MMS’sen. Dus ik zie ut wel zitten.

    DUS ALS JULLIE VAN T-MOBILE MEELEZEN, DAN GRAAG! 🙂

    heeft niks met t-mobile te maken maar met Apple. Je kunt trouwens toch gewoon MMS-en via de T-mobile website?

  9. Ik denk MMS komt in de zeer nabije toekomst wel naar de iPhone

  10. @Erp – Ja, dat kan, maar heel omslachtig…

  11. Zelf hoeft het van mij niet. Mis MMS niet echt. Mailen of chatten (Palringo) gaat veel fijner.

    Maar goed, mocht het doorgaan, houdt rekening met hoge T-Mobile rekening/maandafschrift prijzen. MMS zit niet in de iPhone belbundel!

  12. Ik gebruik nog steeds regelmatig gebruik van mijn SwirlyMMS. Betaald en wel.

    Een aanrader.

  13. Ik zie zo’n mms-app graag komen. Ondanks dat je uiteraard prima kan mailen met je iphone, is die feature nutteloos om snel een foto te sturen naar iemand anders omdat 99% van mijn kennissen geen e-mail mobiel ontvangt. (Laat staan met de mogelijkheid om snel eeen foto te laden.)

    Wat hierboven nog niet vermeld werd, is dat mms-en in het buitenland qua prijs goed meevalt, terwijl een internet-sessie lelijk kan tegenvallen op het moment dat je je factuur krijgt.

    Dus ja! ik zit echt te wachten op een mms-app, maar ik veronderstel dat mobistar niet direct er op zal springen.

  14. maar waarom wil je ze een foto sturen? Is toch nergens voor nodig? Stop ik liever in een mail. Of hebben die 99% dat ook niet? Gaat een wereld voor je open. 😉

    Origineel geplaatst door Bram
    Ik zie zo’n mms-app graag komen. Ondanks dat je uiteraard prima kan mailen met je iphone, is die feature nutteloos om snel een foto te sturen naar iemand anders omdat 99% van mijn kennissen geen e-mail mobiel ontvangt. (Laat staan met de mogelijkheid om snel eeen foto te laden.)

    Wat hierboven nog niet vermeld werd, is dat mms-en in het buitenland qua prijs goed meevalt, terwijl een internet-sessie lelijk kan tegenvallen op het moment dat je je factuur krijgt.

    Dus ja! ik zit echt te wachten op een mms-app, maar ik veronderstel dat mobistar niet direct er op zal springen.

  15. Ik gebruik nu al een tijdje SwirlyMMS om te mmsen met mijn vriendin. In belgië is het zo dat een MMS evenveel kost als een SMS binnen éénzelfde netwerk (bij base is dat in ieder geval zo). en tijdens de les gebeuren er altijd grappige dingen :).

    Zij heeft een sony ericsson en ik een iphone en het werkt perfect. Ik ben ongelofelijk blij met SwirlyMMS en vind dat het zijn geld zeker waard is.

    @ Bram: anders moet je hem jailbraiken en SwirlyMMS erop zetten. Dan werkt alles perfect :).

  16. Origineel geplaatst door Erp
    maar waarom wil je ze een foto sturen? Is toch nergens voor nodig? Stop ik liever in een mail. Of hebben die 99% dat ook niet? Gaat een wereld voor je open. 😉

    Tja da’s kwestie van hoe je ‘t ziet hé. Als ik met m’n vrouw op de Eifeltoren sta, en ik wil naar m’n ouders een fototje sturen dat ik goed aangekomen ben. Dan wil ik dat ze dat onmiddellijk leest, en niet wanneer ze drie dagen later haar mail checkt. Haar GSM zal haar onmiddellijk verwittigen, terwijl dat bij mail niet zo is.

  17. @Bram – Discussies of het nodig is of niet vind ik weer zo zinloos.. ik zou het zelf niet gebruiken, maar vind het uiterst vreemd dat het er niet op zit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.