Reacties voor: MobileMe krijgt mogelijk gratis diensten voor iOS-gebruikers

In de meest recente testversies van iOS 4.2.x zijn aanwijzingen gevonden dat Apple mogelijk gratis MobileMe-diensten aan iOS-gebruikers gaat aanbieden.
Michel Lusthof -

Reacties: 36 reacties

  1. Thanks voor de tip? Mooi nieuws.

  2. En dan denk ik: “i-Ads”

  3. Yeey!!!!

  4. Balen ik heb het net gekocht.

  5. Misschien een dom vraagje.. maar wat houdt dat MobileMe nou echt in? Want je kan toch gewoon je Agenda etc. al synchroniseren met iTunes & je iPhone? haha

  6. Zou mooi zijn. Nu betaal je er de hoofdprijs voor.

    Vooral dat je kan zien waar je iPhone is lijkt me heel handig voor als ik m’n iPhone weer eens kwijt ben. Ik heb nu taptrance pro, maar die zuipt je batterij leeg, is dat via mobile me ook zo?

  7. Ik heb MobileMe voor een jaar gehad, vond er niks aan eerlijk gezegd.

  8. Ik heb er toch niks aan.

  9. Ik betaal graag voor MobileMe! Syncen tussen mijn Macs en iDevices is ideaal. Koop wel altijd via eBay, kan je ruim 40% schelen!

    Een gratis versie zou mijns inziens nooit datgene gaan doen wat de betaalde versie nu doet, daarvoor is het nu een goudmijntje voor Apple.

  10. Mooi nieuws, nu hopen dat het snel komt.

  11. Ik zou er niet voor betalen omdat ik het essentieel gebruikte om een backup van mijn contactgegevens en agenda te hebben waar ik overal aankon… De mail gebruikte ik niet en de X giga op der server voor bestanden nauwelijks….

    Maar als ze synchronisatie opties voor agenda, adresboek en foto’s ofzo gaan aanbieden…. –> NICE !!!
    Dan mogen ze er wat iAds tussen steken van mij…

    Zou ergens ook wel een logische evolutie zijn…. iPod, iPhone, iPad, Macbook Air, iMac…. Het is een enorm gebruiksgemak als je meerdere Apple producten gebruikt..

  12. Zou mooi zijn, want de enige reden dat ik mobileme nu niet gebruik is omdat het niet gratis is, terwijl er wel goede gratis alternatieven zijn.

  13. Origineel geplaatst door jajaohnee
    Zou mooi zijn, want de enige reden dat ik mobileme nu niet gebruik is omdat het niet gratis is, terwijl er wel goede gratis alternatieven zijn.

    Zoals? 🙂

  14. @Puck84:

    Als je je contacts en agenda wil syncen kun je dat net zo goed met google doen. Kost je niks 😉

  15. Zou wel Nice zijn als Apple dit zou doen. Ik zwicht bij MobileMe; ik heb binnen twee tellen alles gelijk op iPhone, iPad, MacBook & iMac. Ideaal.
    Daar vind ik iOS wel achterlopen op Andriod; daar heb je standaard dergelijke functies zoals “Find My iPhone”.

  16. Heb net weer een jaar verlengd voor 40 euro via Ebay. Wil nooit meer zonder, gaat als de brandweer en op alle computers zijn de contacten en agenda gelijk..

  17. MobileMe is ideaal, werkt supersnel en ideaal om heel snel foto’s online te zetten. En daarnaast krijg ik voor mn werk een gratis account aangeboden door Apple. Werkt prima!

  18. Hoe doe je dat via Ebay dan ? Want voor 40 Euro wil ik ‘t ook wel doen.

  19. Gaan we nu allemaal ons Google-account inruilen voor een MobileMe-account?

  20. MobileMe brengt het best van Apple naar boven, kan niet meer zonder.

  21. @Martijn: Heb je een betrouwbaree verkoper dan, ik moet binnekort hernieuwen en zou het niet willen missen, super syncro!

  22. Ik denk dat je gewoon een gratis proefversie nu via de iPhone kan aanmaken?

  23. Ik heb ooit de voorloper van MobileMe gehad en zelfs de gratis iTools uit het OS9 tijdperk maar ben afgehaakt omdat het allemaal zo traag was. Is het dus nu eindelijk op een acceptabele snelheid? Ook iDisk?

  24. joepie!

  25. Microsoft heeft de basisfuncties al jaren kosteloos.
    Sync contacts, remote wipe, localisering.

  26. Iedereen kent alternatieven die ook goed werken en vaak gratis zijn. Ik heb er ook een aantal geprobeerd. Toch is er 1 heel groot voordeel aan MM; eenvoud. Binnen een minuut heb je je nieuwe Mac, iPhone of iPad ingesteld. Je agenda, mail, contacten, bookmarks en bestanden zijn dan allemaal sync. Een must voor iedereen die meerdere Apple producten heeft en minder zin heeft om aan te kl***n met verschillende instelingen. Mocht er toch iets niet goed gaan, kun je gebruik maken van een fantastische helpdesk.

    Ik hoop dat er inderdaad delen gratis worden, hoewel ik voor MM graag betaal (via eBay heb ik een voordelige account gekocht).

  27. wat is het eigenlijk

  28. sorry, maar mensen die klagen over dat er gratis oplossingen zijn, ga aub dat nemen, mobileme is daar niet mee te vergelijken vind ik, ik betaal er graag voor!

    ik hoop ook zeker dat mobileMe niet gaat lijden van het gratis zijn, dat het te druk word ofzo, of dat er nog een betaalde versie aan vast zit met extra opties en misschien een snellere eigen server.

  29. @Makkiej:
    Als ze slim zijn dan kiezen ze ook voor die gratis alternatieven. Bv Live van Microsoft werkt beter samen met de iPhone dan dat hele MobileMe. Ik heb 200 euro weggegooid aan dat MobileMe.

    Dus gratis plus kwaliteit of €100,- per jaar en geen kwaliteit. Lijkt mij geen moeilijke keuze.

    Agenda synchroniseert niet (of gedeeltelijk) op iPhone, mail niet altijd beschikbaar op desktop, opeens geen telefoonnummer meer in een contact om maar een paar problemen met MobileMe te noemen. Ik kan me niet voorstellen dat je daarvoor wilt betalen. 10 december ben ik ervan, al gebruik het nu al niet meer.

  30. Voor mij biedt MobileMe geen enkele meerwaarde. Mail, contacten en agenda lopen allen via Google. Dat werkt perfect en is gratis. Ik kan me niet voorstellen dat MobileMe beter werkt.
    In plaats van iDisk gebruikte ik wel eens dropbox. Dat werkt ook prima, maar ik gebruikte het nooit.
    Al met al kan ik me niet voorstellen ooit geld aan MobileMe uit te geven.

  31. Na al die iPhones, macbook en iPad heb ik wel een gratis accountje verdiend vind ik!!

  32. Als dit waar is beginnen ze het spelletje met Google:

    “You move to me, I move to you”

  33. @Bjørn:

    Ooit geprobeerd contect op te nemen met Apple? Klinkt alsof er iets mis was met jouw account. Ik heb nl nog nooit ergens problemen mee gehad. Een keer werkte mijn calender niet meer op mijn Mac. Kwartiertje chatten met een Apple medewerker en alles werkte weer als voorheen. Dat is de service waar je ook voor betaalt.

  34. Ik krijg de volgendemelding als ik een gratis apple id wil aanmaken

    “Creating accounts is not currently supported.”

  35. Als je dan met die gratis versie ook de functie kunt gebruiken om je iPhone te tracken, dat zou goed zijn.

  36. @Tsjaap:
    Nee, dat heb ik nooit geprobeerd. Maar dat ga ik ook niet meer proberen ook. Ik ben nu al overgestapt naar Microsoft en daar ben ik erg tevreden over. Nu gebruikte ik MobileMe zowel prive als zakelijk, dus betrouwbaarheid is het belangrijkste en dat was het helaas niet. Misschien dat ik inderdaad pech heb gehad en dat er iets mis was met mijn account. Maargoed ik ben tevreden nu en ik ga niet meer terug naar MobileMe.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.