Reacties voor: Mobiele provider Mobile Vikings stopt in Nederland

Mobile Vikings stopt eind 2015 in Nederland. Het lukte niet om net zo succesvol te worden in Nederland, als in België.

Reacties: 9 reacties

  1. Dit is zo F**K*NG K*T ben ik heel veel Credits en gaan ze stoppen!?! Dit is zoiets als fraude!?!

  2. Nederland*

  3. Bij ons bestaan ze dan ook al een jaar of acht en hebt ge meer gb voor de zelfde prijs

  4. NEEENN!!!!
    Wij gaan deze zomer op verlof naar nederland en ik ging 2 SIM kaarten aanvragen voor onze tablets. €15 voor 1,5Gb betekent voor ons onbeperkt surfen tijdens onze 2 weken verlof zonder verdere verplichtingen.
    Wie kan dat ook aanbieden?

  5. Mijn vriendin gebruikt het maar ik snap het wel. Het aanbod was gewoon niet scherp genoeg in Nederland. Die 2 GB data waren prima voor die 15 euro maar de minuten waren best karig. En zodra je gratis maand data op was ging het echt heel snel met je bundel. Effectief deed je ongeveer 35 dagen met een bundel. 150 euro per jaar voor 2 GB data is niet slecht maar het was niet echt simpel opladen en je gebruik bekijken. Heb het gevoel dat ze ook niet echt hun best hebben gedaan om de Nederlandse markt te veroveren.

  6. Origineel geplaatst door Joris
    NEEENN!!!!
    Wij gaan deze zomer op verlof naar nederland en ik ging 2 SIM kaarten aanvragen voor onze tablets. €15 voor 1,5Gb betekent voor ons onbeperkt surfen tijdens onze 2 weken verlof zonder verdere verplichtingen.
    Wie kan dat ook aanbieden?

    Geen probleem toch. Ze stoppen pas eind van het jaar.

  7. MV heeft in België ook wel flinke concurrentie van Mobistar. ben over gegaan het is bij wet verplicht dat je eenvoudig je nummer moet kunnen meenemen. MV werkt nu wel samen met coolblue en zeelando waardoor je extra punten kan krijgen. Ben bij mobi nu 4gb en beter netwerk. Blijf ik MV een hip en leuk bedrijf vinden en hoop dat ze sterk blijven vanwege de kwalitatieve geldklopper Telenet :-(.

  8. Origineel geplaatst door Johnnydebelg
    MV heeft in België ook wel flinke concurrentie van Mobistar. ben over gegaan het is bij wet verplicht dat je eenvoudig je nummer moet kunnen meenemen. MV werkt nu wel samen met coolblue en zeelando waardoor je extra punten kan krijgen. Ben bij mobi nu 4gb en beter netwerk. Blijf ik MV een hip en leuk bedrijf vinden en hoop dat ze sterk blijven vanwege de kwalitatieve geldklopper Telenet :-(.

    Mobistar heeft het zwakste netwerk ivgl met de andere operatoren. In uw geval kan het natuurlijk wel anders zijn, maar algemeen staat base boven mobi

  9. Dit is zo jammer. Ik vreesde hier al voor, door het gebrek aan vernieuwing in Nederland, terwijl er in Belgie de ene na de andere nieuwe feature kwam. Maar ik had graag gezien dat ze in Nederland zouden groeien naar een volwaardige concurrent. De mobiele markt in Belgie is klaarblijkelijk zo verschillend van die in Nederland.

    Dat wordt weer overstappen naar een andere provider…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.