Reacties voor: Mobile Vikings laat Belgische klanten overal tv kijken met bhaalu

Mobile Vikings werkt samen met bhaalu Mobiel, om zo overal toegang te bieden tot televisieprogramma's op je iPhone en andere smartphones.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ik dacht dat een simkaart niet nodig was, volgens de voorwaarden. In ieder geval, hier werkt het met registreren zonder simkaart en zonder geld op te laden.

    (Red.) Klopt, aangepast. Alleen account maken is genoeg.

  2. Er is wel altijd een internet verbinding nodig?

  3. In dit verhaal wordt gezegd

    In principe maakt Mobile Vikings het dus enkel makkelijk om televisieprogramma’s te kijken als je buiten de deur bent

    Dat is niet waar. Het grote voordeel van bhaalu is nu juist dat je ieder programma uit de lijst van “jouw” zenders op elk gewenst moment – tot ruim een maand terug – kunt bekijken (en series zelfs nog langer terug). Lineair kijken, dus kijken op het moment dat een programma uitgezonden wordt, hoeft niet langer. Kijk maar wanneer het jou uitkomt. De programma-directeur of netbeheerder maakt dat niet langer voor jou uit. Kies zelf, alles staat klaar voor je in de Cloud. En kijk vervolgens waar het je uitkomt. Dus ook thuis. Ook via airplay of een lightnight/hdmi connecter op je grote flatscreen. Non-lineair kijken is de toekomst. Ook voor bijvoorbeeld Apple TV. De bedenker van bhaalu, de Belgische enterpreneur Bart van Coppenolle zei trouwens al een jaar of twee geleden in een groot interview in de Vlaamse zakenkrant De Tijd dat hij wist wat Apple fout deed als het om Apple TV als totaal concept gaat…. O ja, de Belgische bhaalu laat je ook Nederland 1, 2 en 3 kijken.

  4. Ik weet niet waarom, maar ik vertrouw die bhaalu niet genoeg, om mijn telenet inlog gegevens door te geven (kunnen die mannen mijn mail lezen, en films op mijn kosten bestellen… om maar een vb te geven). En als ik dan van mv doorgelinkt wordt naar bhaalu, krijg ik nog een ongeldig certificaat waarschuwing 🙁

    Ik zoek wel een telenet hotspot en gebruik yelo om tv te kijken.

  5. @stardust: Dan verander je gewoon je wachtwoord nadat de controle gebeurd is. Volgende maand doe je weer hetzelfde. Dan kunnen ze maar een minuutje je mails lezen 😉

  6. Bedankt Mobile Vikings & Bhaalu
    Dit is geweldig!

    Tip: om een losstaande app te creëren van Bhaalu (dit is om een volledige venster te krijgen op je iPad) moet je de link toevoegen op je beginscherm.

    Op Android is dit niet nodig gezien ze zelf een eigen app hebben. Wanneer de IOS versie hiervan uit gaat komen is niet geweten.

  7. Origineel geplaatst door stardust
    Ik weet niet waarom, maar ik vertrouw die bhaalu niet genoeg, om mijn telenet inlog gegevens door te geven (kunnen die mannen mijn mail lezen, en films op mijn kosten bestellen… om maar een vb te geven). En als ik dan van mv doorgelinkt wordt naar bhaalu, krijg ik nog een ongeldig certificaat waarschuwing Ik zoek wel een telenet hotspot en gebruik yelo om tv te kijken.

    Je maakt je zorgen om niks ze ;-).

  8. @Kenneth G.: Je hoeft helemaal niet je log in gegevens door te sturen, enkel je digitale factuur (een pdf dus)

  9. Er is mij nooit gevraagd naar het invoeren van mijn gegevens van mijn tv-provider, dus ik kan nog geen tv kijken.. Iemand een idee waar ik deze kan invoeren of wat ik precies moet doen?

  10. Als klant bij Mobile Vikings heb ik helemaal geen login van mijn Telenet-abbonement moeten invoeren. Ik heb enkel moeten aanduiden wie mijn provider is, meer niet. Ik heb nu toegang tot alle gekozen zenders die ik graag buitenhuis wil bekijken. Veel beter dan Yelotv van Telenet die enkel werkt via het Telenet-netwerk of Stevie waar je al 10€/ maand kwijt bent. Dank je wel MV en Bhaalu!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.