Reacties voor: Mobile Vikings introduceert nieuwe roamingpakketten in België

Mobile Vikings heeft nieuwe roamingpakketten in België geïntroduceerd. Tot en met eind augustus heb je voor 20 euro 700MB.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik vind dit eerlijk gezegd nog duur hoor. Liever ter plekke een simkaart kopen.

    Maar dat hoeft blijkbaar niet meer. Vanaf 1 juli kan men in de EU blijkbaar met de eigen simkaart een databundel van een lokale provider kopen? Dat nieuws is mij ontgaan. Dat is denk ik een interessantere optie.

  2. @belgiumiphone: Ik zie alleen nog niet een provider die daar iets over schrijft…..

  3. @Edwin ®: Ze doen daar inderdaad heel vaag over. iCulture, idee voor een uitgebreid artikel met hoe het werkt bij verschillende providers?

  4. Mee eens! Geen enkele provider wil het nog aanbieden. (ARP/LBO)
    Heb zelf n rondvraag gedaan, hilarisch, bij Vodafone webcare wisten ze nieteens waar ik het over had.
    KPN NL wil het wel gaan aanbieden voor zakelijke klanten..
    Proximus België geeft al direct aan het niet aan te gaan bieden.

    iCulture, jullie als pers krijgen wellicht van beter ingelichte afdelingen antwoord, misschien kunnen jullie eens n rondvraag doen in Nederland en België bijvoorbeeld?

  5. Stel ik ga vanuit BE naar NL op vakantie. Bij welke provider kan ik terecht voor een lokale sim waar ik aan een deftige snelheid veel data krijg voor een betaalbare prijs? Geen abbo want het is voor max 3 weken. Ik ben er al jaren naar op zoek!

  6. Kan niet wachten tot data roaming helemaal wordt afgeschaft. Was eerst gepland voor 1 juli 2014 maar is helaas uitgesteld.

  7. Origineel geplaatst door Maarten
    Stel ik ga vanuit BE naar NL op vakantie. Bij welke provider kan ik terecht voor een lokale sim waar ik aan een deftige snelheid veel data krijg voor een betaalbare prijs? Geen abbo want het is voor max 3 weken. Ik ben er al jaren naar op zoek!

    Dag Maarten, neem een kijkje op http://www.mobilevikings.com. Ze sturen een Belgisch kaartje met alle plezier voor je op naar België. Je kan dan kiezen: 10 euro voor 500mb, 15 euro voor 2gb of 25 euro voor 3gb. Service is top, netwerk tegenwoordig goed. Ik zou je deze optie aanraden. De tweede optie die ik je voorstel, is een lycamobile kaart te nemen. Vanaf een herlading van 15 euro heb je ongelimiteerd (5GB) data op et Base netwerk. Maar klantendienst is niks.. Denk dat het zelfs niet bestaat in het Nederlands. Succes! 🙂

  8. Euh, 5gb gratis bij een herlading vanaf €15?? Ik vind dit niet terug op de website van Lycamobile. Is dat de Belgische of de Nederlandse lycamobile?

  9. @Maarten: Vodafone Hybride!

  10. @Kubbie92: Maarten komt uit B…. en wil in NL vakantie vieren.

    Een toffe gast dus. Nu nog even een bliep kaartje voor de man en hij kan goed vakantie vieren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.