Reacties voor: Mobile Vikings begint op 25 maart met 3G-netwerk (België)

Mobile Vikings gaat vanaf 25 maart van start met het 3G-netwerk. Ze zijn daarbij afhankelijk van KPN België (Base), die het netwerk levert. Gebruikers worden automatisch doorgeschakeld naar 3G, indien beschikbaar.

Reacties: 19 reacties

  1. Zo, zijn ze lekker rap mee 🙂

  2. Ben niet voor niets een trotse MV-user. ze zijn goedkoop en hebben een zeer goede klantendienst.

  3. Helaas hier in mijn streek geen 3G dekking 🙁

  4. hier ook een trotse mv gebruiken
    hoopt dat 3G ook snel naar leuven komt

  5. Hoe bedoel je achterhaald… in mijn regio (randstand) heb je overal HSDPA of tenminste 3G buiten en binnen zo af en toe GPRS…

  6. Ik ben ook enorm te spreken over de service van MV, heel vriendelijke helpdesk en ze doen niet uit de hoogte zoals ze bij Mobistar doen. Het enige nadeel is dat het internetpakket vervalt na een maand, maar je hebt in vergelijking tot mobistar wel voor 4 keer minder geld een deftige toegang tot het internet, waar ik zeer dankbaar gebruik van maak.

  7. Eindelijk!

  8. 500kbps is wel extreem weinig, maarja wel beter dan edge denkik

  9. Whahaha sneue Belgen, nog niet eens 3G daar 😉

    Eenmalige waarschuwing dat dit soort reacties hier niet getolereerd worden.

  10. Origineel geplaatst door Edo
    Whahaha sneue Belgen, nog niet eens 3G daar

    We hebben al een 3G netwerk sinds 2006. En onze dekking is trouwens een stuk beter dan in Nederland, waar ik zelden een 3G signaal kan vasthouden (op alle mogelijke netwerken). Wat wel bij jullie beter is de snelheid van het 3G Netwerk, Bij ons ligt het nog maar op 7.2 mbit overal.

    Nuja Telenet gaat de 4e Mobile Telecom provider worden en zit 4G al aan het installeren in sommige steden om te testen. En hoogstwaarschijnlijk gaan al hun producten dan via 4G/Wimax gebeuren.

  11. ZALIG!

    Eindelijk het laatste tegenargument van al die Mobistar en Proximus gebruikers om NIET voor MV te kiezen van de kaart geveegd!

    Vandaag mij nog verbaasd over de dekking van Base/MV: in the middle of nowhere ergens in de ardennen (toertocht met de motor): volle ontvangst met egde! TOP

  12. Origineel geplaatst door arne_vn
    ZALIG! Eindelijk het laatste tegenargument van al die Mobistar en Proximus gebruikers om NIET voor MV te kiezen van de kaart geveegd! Vandaag mij nog verbaasd over de dekking van Base/MV: in the middle of nowhere ergens in de ardennen (toertocht met de motor): volle ontvangst met edge! TOP

    Dat heb ik ook met Proximus en Mobistar. Beiden hebben een dekking van 99.9% 😛

    Mja de andere providers kunnen wel nog zeggen dat ze het al direct beschikbaar hebben. Base zal zijn 3G pas overal in 2 jaar kunnen uitrollen lol.

  13. 99.9% dekking van 3G netwerk, wou dat ze dat in Nederland hadden…
    Ik heb met geluk in m’n huis 3G netwerk, maar zo gauw als mijn hand over de onderkant zit van de iPhone of ik doe een stap opzij dan valt hij weer weg… (Vodafone NL)

  14. @Bram: Proximus & Movistar hebben dekking van 99,9% maar dat is niet in 3G

  15. Origineel geplaatst door Roberto Dries
    Ben niet voor niets een trotse MV-user. ze zijn goedkoop en hebben een zeer goede klantendienst.

    hallo ik heb nog geen ervaring met mobile internet dus ook niet met 3g, maar ik heb een vraag over het 3g internet: als je op youtube gaat met je iphone kun je dan het filmpje dat je aanklinkt gelijk bekijken of moet dat eerst 10 minuten laden ?

    alvast heel erg bedankt..

  16. Als ik goed ingelicht ben is de situatie in ons Belgenlandje als volgt:

    Proximus: grootste 3G netwerk, geen EDGE, overal GPRS
    Mobistar: goede 3G dekking, overal EDGE
    Base: heel beperkte 3G dekking, overal EDGE

    Bij Proximus kan je dus van hoge toppen naar diepe dalen vallen. Bij Mobistar en BASE heb je EDGE echt overal. 3G is bij Mobistar vrij goed bij BASE enkel echter in een paar centrumsteden zoals Gent, Antwerpen & Kortrijk.

  17. Origineel geplaatst door Edo
    Whahaha sneue Belgen, nog niet eens 3G daar

    Wat een sneue reactie!

    Groet,

    Een Nederlander

  18. Ben zowel Proximus als Mobistar als MV klant,
    en ja de 2 eerste hebben bijna overal 3G in de grote agglomeraties, maar MV is het meest consequent qua snelheid en stabiele verbinding, dus in dagelijks gebruik is het sneller omdat je niet constant van 3G naar edge of gprs hopt … zeker in de wagen …
    Mail en applicaties lopen dus zeer goed op EDGE surfen is minder dat geef ik grif toe
    Vandaag staat zelfs 3G uit en zet ik het enkel aan als ik wil surfen … dubbel battery life en betrouwbare connectie.

  19. Ik hoor eigenlijk niets dan tevreden mensen bij MV. Ik wilde dat er in NL ook een MVNO zou zijn die zo met hun klanten om gaat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.