Reacties voor: Mobile Convention Amsterdam: morgen in Beurs van Berlage (+ toegangskaart winnen)

Mobile Convention Amsterdam (donderdag 1 april 2010) staat geheel in het teken van zakelijke kansen op mobiel gebied en interessante mobiele ontwikkelingen als mobile publishing en mobile advertising. Dankzij onze ontwikkelpartner Sharewire mogen wij één toegangskaart weggeven.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Alleen serieuze reacties.

  2. Ik ben er al bij en zit in het jongerenpanel, onder leiding van Remco Pijpers. Leuk om te zien dat de mensen achter iPhoneclub er ook bij zullen zijn! Tot morgen!

  3. Ons bedrijf is er morgen ook zie jullie morgen daar.

  4. Wow vet gaaf hier wil ik echt wel bij zijn!!
    lijkt me zeer interessant om te zien wat de ontwikkelaars vinden van de IPad. Aangezien ik bij een apr werk wil ik graag deze informatie ook delen met onze klanten. Ook wil ik als echte applefreak graag zien wat de toekomst kan brengen voor de mooie appleproducten, die wij allen zo lief hebben.

    Ik hoop zeker dat ik hiervoor uitgekozen word!!!
    (ben gelukkig morgen vrij :-D)
    Hopelijk heeft het niks met de datum van morgen te maken 😉

  5. Ik ben met een partner een nieuwe e-HRM toepassing aan het ontwikkelen en ben benieuwd wat mobile hierin kan betekenen. Deze beurs zou me wellicht in contact kunnen brengen met interesante ideeen of personen.. De kaartjes waren uitverkocht, zijn jullie mijn redding? Ik heb mijn agenda vrijgehouden hiervoor..

    In ieder geval bedankt voor de kans!

  6. Haha, volgens mij weet ik wel wat flex zei..

    Idd leuk dat dat word weggeven! Jammer dat ik er niet bij kan zien. De rest veel succes daar!

  7. Ik zou graag dit event willen bijwonen zodat ik gewoonweg de ontwikkelingen op het mobiele gebied kan ervaren en daarnaast een mooie samenvatting kan maken voor IphoneClub die andere lezers kunnen nalezen. Mijn Iphone zal ik daarbij gebruiken om foto’s up te loaden, al met al een mooi unieke ervaring om bij te wonen.

  8. Ik zou hier graag heen willen. Ik zou graag wat lobby’en met andere developers en entrepreneurs in het mobiele wereldje. Dit jaar moet ik gaan kijken wat ik de rest van mijn leven (vervolg studie) aan wil. Na het succes van iPhone app 0900 voel ik me erg aangetrokken tot deze markt. MobileConvention lijkt me een geweldige beurs om inspiratie op te doen en mensen te spreken.

  9. Tijdens onze studie zijn wij begonnen met het ontwikkelen van iPhone en Android apps (waaronder Bluppr Postcards). Aangezien ons netwerk erg belangrijk is voor de groei van het bedrijf zouden wij er graag bij willen zijn. De gratis kaarten zouden ons goed uitkomen, helaas blijven wij arme studenten.

  10. Dit lijkt me nou echt iets voor mij. Dan kan ik als 57 jarige dame heel veel kennis op doen en deze delen met mijn omgeving!
    En….ik vind het zelf heel leuk om bij te blijven in deze toch wel hectisch tijd op het gebied van hard en software!! Want zeg nu zelf…het gaat allemaal heel hard.

  11. Zo wedstrijd gesloten. Ben benieuwd!

  12. hoelaat komt de uitslag?

  13. Ik ben ook benieuwd, spannend!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.