Reacties voor: Mobielvriendelijkheid van de twintig best bezochte websites van Nederland

Hoeveel websites houden er rekening met de snel groeiende groep mobiele gebruikers? Een onderzoek naar de twintig best bezochte websites van Nederland.
Anne Jan Roeleveld - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Daarom maak ik van elke website die ik maak een iphone & android versie…

  2. Ik zie de toegevoegde waarde van een mobiele versie niet altijd. Het voordeel van het sneller laden valt vaak weg tegen het nadeel van het veel vaker heen en weer moeten bladeren. Bij blogs zoals iPhoneclub.nl bijvoorbeeld zou wat mij betreft de mobiele versie weg mogen!

  3. mijnpostbank/mijnING zou echt wel een aanvulling zijn als mobiele versie!

    het liefst als een app natuurlijk… hopelijk voor de toekomst:D

  4. Wanneer komt die Rabobank iPhone applicatie een keer dan? Die zou er toch ook bijna aankomen?

  5. @Gigs: niet mee eens, Safari crahst bij mij wel eens als ik iPhoneclub wil openen wanneer ik de mobiele versie uitzet. Ik ben altijd blij 😀 als er mobiele versies van sites zijn, want mijn iPhone wordt aardig wat trager bij grote sites; zoals bijvoorbeeld geenstijl.nl

  6. Daaruit kun je concluderen dat het is afgekeurd. De vraag is waarom:
    Gebruik verkeerde logo’s? (duurt meestal 10 dagen)
    Conceptueel?

    Ik denk dat ze voor de beveiliging gebruik maken van private library’s en dat mag niet van Apple. Hetzelfde probleem zag je onlangs met de centraal beheer applicatie van ICEmobile

  7. Je bent niet goed wijs

    Origineel geplaatst door Gigs
    Ik zie de toegevoegde waarde van een mobiele versie niet altijd. Het voordeel van het sneller laden valt vaak weg tegen het nadeel van het veel vaker heen en weer moeten bladeren. Bij blogs zoals iPhoneclub.nl bijvoorbeeld zou wat mij betreft de mobiele versie weg mogen!

  8. Origineel geplaatst door Henkz
    Je bent niet goed wijs

    Op de site zelf (igv blogs tenminste) kun je veel sneller beoordelen of een artikel voor jou interessant is dan wanneer je alleen de koppen kunt lezen.

  9. Kleine correctie: bij Rabobank kun je allang mobiel bankieren en hebben ze wel degelijk een mobiele site (rmb.rabobank.nl / mobiel.rabobank.nl). Kun je bij je rekeningen en ook geld overmaken.
    Je logt dan ik met je wachtwoord wat je ook gebruikt voor Telefonisch bankieren.
    Helaas werkt dit niet op de iPhone (wel op bijv. Nokia). Waar dit ligt (Rabo of Apple) is mij niet duidelijk.

  10. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door GigsOrigineel geplaatst door HenkzJe bent niet goed wijs
    Op de site zelf (igv blogs tenminste) kun je veel sneller beoordelen of een artikel voor jou interessant is dan wanneer je alleen de koppen kunt lezen.Dan gebruik je de mobiele versie niet goed. Door op het pijltje aan de rechterkant te klikken kun je ook de samenvatting lezen.

    Héééy…
    Dat had ik idd niet meegerekend…

    Alhoewel, ik geloof dat ik ‘t in ‘t verleden wel gebruikt heb maar ‘t alweer was vergeten omdat ik de voorkeur geef aan de originele site.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.