Reacties voor: Mobiele tv-tuner EyeTV Mobile zonder losse antenne gepresenteerd

Elgato heeft tijdens IFA een nieuwe versie van de EyeTV Mobile gepresenteerd. Deze mobiele televisietuner is nu een stuk kleiner, omdat hij geen losse antenne meer heeft.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Wat een geld voor alleen Nederland 1 2 en 3…

    Hier heb je dus niets aan als je er geen smartcard (digitenne) in kunt stoppen.

  2. Wauw vet man nl 1 2 3 daar komen toch al die vette films op 😛

  3. Origineel geplaatst door eiskoud
    Wat een geld voor alleen Nederland 1 2 en 3…Hier heb je dus niets aan als je er geen smartcard (digitenne) in kunt stoppen.

    Ja… of je komt regelmatig in het buitenland waar veel meer zenders Free-to-Air zijn…

  4. Fantastisch, die wil ik. Maar let op, iPhone 5 krijgt ern andere dockconnector.

  5. Kan iPhoneclub niet dit soort producten testen en dan zelf een conclusie schrijven? Dat zou voor mij wat meer body geven aan het verhaal.

  6. Volgens mij is er wel degelijk een externe antenne nodig. Lees: Flexible antenna options for superior reception

  7. ben ik blij dat ik ziggo heb met de Ziggo tv APP

  8. @Martijn: Het apparaat is net gepresenteerd. dus ze kunnen hem nog niet testen mits ze daar zijn en hands-on video’s maken.

  9. Ik heb de oude eyeTV mobile al een jaar en ken je melden dat ie goed werkt op een iPhone4S en op de iPad2 en de nieuwe Retina iPad. Wel werkt ie buitenshuis meestal duidelijk beter dan binnenshuis. Een externe antenne is altijd nodig. En die zit er – in tegenstelling tot wat het bericht suggereert – ook bij de nieuwere versie bij. Ik neem aan dat Elgato later deze maand ook met een versie voor de nieuwe 8-pins connector op de nieuwe iPhone komt. En neem het de eyeTV mobile niet kwalijk dat je er geen Digitenne kanalen mee kunt ontvangen. Dat is de schuld van de tunnelvisie van de commerciële boys en girls bij KPN…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.