Reacties voor: Mobiele TV Nederland begint dit jaar tv-uitzendingen op iOS

Mobiele TV Nederland (MTVNL) gaat in 2013 mobiele tv-uitzendingen aanbieden via DAB. Hiervoor heb je een dongle nodig.

Reacties: 11 reacties

  1. Beetje duur plus als je dit koopt heb je geen leven meer.
    Beetje overal tv kijken.

    Neem gewoon op en kijk als je lekker thuis komt.

    Iedereen zit al de hele dag aan zijn mobiel.

  2. Kansloze naam. Dit gaat MTV vast niet goedvinden.

  3. @EOTB: kan me inderdaad niet voorstellen dat die naam zo blijft!

  4. T-DMB maakt gebruik van VHF-Band III (174-230 Mhz) en UHF L-band (1452-1472 Mhz).

    Aan de lengte van die loop-antenne is te zien dat de UHF L-band (20 cm band) zal gebruikt worden. Dat T-DMB ontvangertje (in de dock connector) is dus niet iets voor “batterij-fetischisten”.

  5. Niet veel mensen kennen de slingbox player. Hiermee kun je gratis (wel eenmalige aanschafkosten) overal ter wereld via wifi en 3g alle Nederlandse zenders bekijken op bv ipad etc. Ik zelf heb nog een onbeperkt kpn 3g internet abonnement (a 7 euro per maand!) zodat ik in de middle of nowhere tv kan kijken. Voor mij ideaal.

  6. Te duur, dit gaat geen succes worden. Niemand gaat hiervoor willen betalen vrees ik.

  7. Via de website van NPO zijn de meeste uitzendingen van Ned. 1/2/3 al live te ontvangen. Via een WiFi verbinding prima te volgen in je tuin of op balkon.

  8. Als je thuis Telfort, Ziggo of UPC TV hebt kun je met een app via wifi op je camping TV kijken op je Tablets, smartphones en laptop.

    En een digitene is nog beter.

  9. Origineel geplaatst door Ton
    Via de website van NPO zijn de meeste uitzendingen van Ned. 1/2/3 al live te ontvangen. Via een WiFi verbinding prima te volgen in je tuin of op balkon.

    Via http://www.npo.nl/live kan je live ALLE programma’s bekijken, precies net als op de tv. Dit zouden alle zenders moeten doen.
    NPO ga zo door en laat het aub voor altijd gratis blijven. Hulde !

  10. Origineel geplaatst door Joep Nauta
    Niet veel mensen kennen de slingbox player. Hiermee kun je gratis (wel eenmalige aanschafkosten) overal ter wereld via wifi en 3g alle Nederlandse zenders bekijken op bv ipad etc. Ik zelf heb nog een onbeperkt kpn 3g internet abonnement (a 7 euro per maand!) zodat ik in de middle of nowhere tv kan kijken. Voor mij ideaal.

    Ik ken hem wel, heb er ooit aan gedacht, maar nu gewoon via een vpn via mijn thuisnetwerk kijken als ik echt iets wil zien. Wel datakosten als ik dat niet via een hotspot doe (net als via sling), maar werkt ook in het buitenland en buiten bereik van deze optie.

  11. Ik vraag me af hoe lang het nog duurt voordat ze zich realiseren dat TV een achterhaald medium is, dat mensen zelf wel bepalen wanneer ze ergens naar kijken i.p.v. af te wachten wat een suffe omroep voor ze programmeert. Ik kijk al 5 jaar geen NL- TV meer, is volkomen oninterressant. Alles wat ik wil zien is online te vinden in HD. Ik maak gvd zelf wel uit waar ik naar kijk.
    Achterhaald en afgelopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.