Reacties voor: Merendeel mobiele ontwikkelaars verdient nog geen 370 euro per maand

App-ontwikkelaars verdienen lang niet altijd grof geld, aldus het VisionMobile onderzoek 'Developer Economics Q3 2014: State of the Developer Nation'.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Er zijn ook tieners die succesvolle ‘ontwikkelaars’ zijn en dan is €370 p/m een aardig zakcentje 😉

  2. Toch wel heel raar maar misschien dat iemand het kan uitleggen aan mij maar heb een geweldig app maar om deze te laten maken kost mij 200.000 euro volgens een ontwikkelaar ???

  3. Origineel geplaatst door ger
    Toch wel heel raar maar misschien dat iemand het kan uitleggen aan mij maar heb een geweldig app maar om deze te laten maken kost mij 200.000 euro volgens een ontwikkelaar ???

    Misschien eens een andere ontwikkelaar benaderen?

  4. @iNick: ja daar dacht ik ook al aan maar heb natuurlijk bij meerderen geïnformeerd maar kwamen allemaal in de buurt van de prijs.beetje goede programmeur vraagt 100 euro p uur

  5. Origineel geplaatst door ger
    @iNick: ja daar dacht ik ook al aan maar heb natuurlijk bij meerderen geïnformeerd maar kwamen allemaal in de buurt van de prijs.beetje goede programmeur vraagt 100 euro p uur

    Dat zou zo’n 2000 manuren zijn oftewel 250 dagen (à 8 uur/dag) prigrammeerwerk… Dan moet jouw app wel iets behoorlijk ingewikkelds zijn, of hangt er een gigantische database aan vast die handmatig gevuld moet worden?

  6. Jij snapt het hahaha is inderdaad zo dus moet ik op zoek naar sponsoren. Het wordt een app die alles heeft wat je maar kan bedenken.

  7. @ger: Als het vullen van een database de bottleneck is, dan kun je dat ook door uitzendkrachten of studenten laten doen. Is eenvoudig typewerk wat niet meer dan €10/uur hoeft te kosten. Mocht er echt zoveel programmeerwerk aan vast zitten, dan zou je eerder bij investeerders dan bij sponsoren aan kunnen kloppen lijkt mij…

  8. Bedankt voor de tip ga nu zeker op zoek naar investeerders er zit zeker veel programmeer werk in. Ben niet zo thuis in dit werk. Maar ga er zeker me aan de slag wil je bedanken voor je uitleg en tips.

  9. Misschien dat die ontwikkelaar zo veel geld vraagt omdat je zo bizar weinig leestekens gebruikt?

  10. Origineel geplaatst door ger
    Bedankt voor de tip ga nu zeker op zoek naar investeerders er zit zeker veel programmeer werk in. Ben niet zo thuis in dit werk. Maar ga er zeker me aan de slag wil je bedanken voor je uitleg en tips.

    Ger, misschien moet je me eens contacteren en me je idee verduidelijken. Is het een origineel concept? Bestaat het reeds in de AppStore? Of kan het volgens jou beter? Soms is het idee zo ver gezocht dat het gewoon niet haalbaar is, dat je er met meer dan 20 man moet aan ontwikkelen bv. Soms is het idee zo banaal dat je denkt die gaat wel niet lukken en het blijkt dan toch een hit te zijn (check out de Yo app). Misschien moet je gewoon volhouden en je idee proberen te slijten aan business angels (oei nu ben ik ineens de baas niet meer van mijn eigen idee). Maar misschien moet je het ook gewoon opgeven (en dan zien dat er iemand anders is mee gaan lopen en nu multi miljonair is … d’Oh 😉 ).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.