Reacties voor: Mobiel dataverkeer op Koninginnedag 300 procent hoger dan vorig jaar

Het mobiel internetverkeer via het Vodafone-netwerk is op Koninginnedag met 300 procent gestegen. Dat komt door de toename in smartphones en het feit dat mensen smartphones meer gebruiken.

Reacties: 27 reacties

  1. Als die al geraadpleegd KONDEN worden, z’n beetje elke telco liet het afweten cq “no service” of data

  2. @Silvester – Helemaal mee eens, God wat heb ik me geirriteerd aan de mobilie providers.
    Op koninginnedag was er gewoonweg geen communicatie mogelijk met provider T-mobile

  3. @Pommetje – @Silvester – Eigenlijk heb ik er helemaal geen last van gehad. T-mobile deed het best goed bij mij!

  4. Complimenten voor Vodafone. Op Museumplein prima data netwerk! In tegenstelling tot voorgaande jaren geen problemen gehad met m’n telefoon. Kon prima bellen/sms’en alsmede gebruik maken van data verbinding.

  5. Dat was wel te verwachten ja.. Zaterdag in Amsterdam was het echt niet te doen met T-Mobile.. Op Museumplein volle bak 3G, maar niks werkte. Zag wel een extra mast staan achter de eettenten.

    Verder in de stad ook vaak gewoon geen service.

  6. Hier in Eindhoven was het waardeloos. Niemand had internetbereik en met wat geluk wel gewoon bereik…

  7. Eindhoven was inderdaad een regelrechte ramp, T-mobile toen gebeld maar die wisten van niets. Vandaag bevestiging gehad dat ze meer masten erbij hadden kunnen zetten maar t niet hadden verwacht allemaal…

    Heel de dag NO SERVICE gehad. Maar dat is wel standaard tegenwoordig in 040 binnenstad.

  8. T-Mobile in Utrecht deed het ook amper. Tot een uur of 2 was het prima te doen maar daarna niet meer… Sneu

  9. Sja… Overall waar ik kom waar mensenmassa’s zijn doet het internet het niet meer. En meestal zijn dat dan ook de momenten dat je juist even op facebook, foursquare of twitter iets wilt bekijken of uploaden..
    Dus tegenwoordig zet ik mijn 3g uit.. Dan blijft mijn telefoon ook niet de hele tijd proberen te connecten zodat mijn accu het langer volhoud.
    btw t-mobile is mijn provider.

  10. Same in Dordrecht. smsjes die heel laat aankwamen en dataverkeer was werkelijk onmogelijk. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik het niet constant heb geprobeerd. Toen het een aantal keer niet lukte heb ik het ook niet meer geprobeerd de rest van de dag.

  11. Vodafone op museumplein deed het inderdaad goed. Heb foto’s kunnen uploaden was wel wat trager dan normaal maar het werkte 🙂

  12. heb prima kunnen bellen en smsn met t-mobile in utrecht, internet ging niet of langzaam en werd dan verboken.. vond ik prima! ik bedoel, het was koninginnedag had niet meer verwacht. gelukkig is bijna overal ook wifi, wat zelfs een beetje overbelast was..

    BTW, vergeet vodafone dat ze vorig jaar nog niet echt meededen met de smartphones… ik bedoel de iphone is pas sinds dit jaar op hun netwerk te verkrijgen, en t-mobile heeft nog steeds 50% van de smartphones op hun netwerk

  13. Vrijdag en zaterdag prima bereik gehad met Vodafone in Eindhoven, prima werk van ze!

  14. KPN op Leidseplein in Amsterdam was ook *****. Vol bereik 3G maar toch geen internet. Bellen en SMS-en ging gelukkig wel gewoon.

  15. Ik heb Hi en ik was in Arnhem. Ik had vol bereik en ik had 3G, maar zoals hierboven al vaker gezegd, niks deed het. Je kwam er gwn niet tussen op internet, hij laadde niks! Waardeloos vond ik het.

  16. Ook de combinatie Utrecht en KPN was huilen. Maar ach, mooi feestje was het wel. Zelfs zonder iPhone. 😀

  17. Origineel geplaatst door Guus
    KPN op Leidseplein in Amsterdam was ook *****. Vol bereik 3G maar toch geen internet. Bellen en SMS-en ging gelukkig wel gewoon.

    Misschien wel een bewuste actie van KPN. Op een hele drukke dag als Koninginnedag bewust mensen alleen maar laten bellen of smsen om extra inkomsten te genereren.
    Kan zomaar zo zijn 😉

  18. Op het moment dat ik in het centrum van A’dam was, geen mogelijkheid meer om mijn phone te gebruiken. Wel vol signaal geven maar geen mogelijkheid om te bellen en helemaal al niet internetten!

    Bedankt en maar roepen dat het beter gaat!

  19. Internet ? Was nergens in eindhoven. Maarja elk nadeel heeft zijn voordeel :geen mailtjes van mijn werk 😉

  20. Dit jaar bijna constant 3G op het museumplein met Vodafone. Misschien niet zo raar dat het verkeer meer is als het internet wel werkt

  21. Als ze het volgend jaar wel goed doen (ga er niet van uit) dan krijgen ze te maken met 1000% toename van dataverkeer. Met andere woorden, deze cijfers zeggen niet zo veel…

  22. Om het gezeur nog even compleet te maken. In de binnenstad Groningen lag het telefoon/sms/dataverkeer bij Vodafone en t-mobile op de vrijdagavond en zaterdagmiddag plat. Sms kwam er soms nog wel doorheen, maar dan met 2 uur vertraging.

  23. groningen grote markt geen telefoonverkeer mogelijk voor een paar uur lang

  24. In Eindhoven kwamen we rond 3uur aan vanaf half 4 hadden ik en mijn maten geen internet meer, af en toe kreeg ik weer verbinding en zodra ik whatsapp wilde gebruiken viel het weer weg, leuk als al je goede vrienden t-mobile hebben en je geen contact kunt maken! volgend jaar terug naar vodafone!

  25. Vodafone bereik was slecht tussen cs en rembrandsplein. Tmobile was een ramp. Whatsapp en tekst berichtenn kwam pas uren later aan en telefoontjes waren niet te maken.

  26. @Igor Heemels: VF was net zo’n ramp. dus veel succes volgend jaar

  27. Toch vreemd, iedereen spreekt hier over geen bereik en internet. Dit terwijl er toch een stijging is gemeten in het verbruik…

    Ikzelf had in Arnhem wel de mogelijkheid tot bellen en sms’en. Internetten lukte inderdaad niet. Provider; T-Mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.