Reacties voor: MixRadio: ontdek nieuwe artiesten via persoonlijke afspeellijsten

MixRadio genereert in een handomdraai een afspeellijst die afgestemd is op jouw muzieksmaak, die ook nog eens offline te beluisteren is.
Lars Paymans -

Reacties: 3 reacties

  1. Gisteren ook gelijk gedownload toen ie beschikbaar kwam voor iOS. De gratis mogelijkheid om 4 offline afspeellijsten/mixen te kunnen luisteren via MixRadio (weliswaar met reclame banner, max 6 skips per lijst) is uniek volgens mij voor een gratis muziek streaming app.

    Tot nu toe ook erg fijn dat er slechts een reclame banner is en nog geen audio of video reclame tussendoor of reclame popups (zoals bij Jango Radio bijv.).

    Het wachten is op partijen zoals Rdio of MixRadio om ook een abonnementsvorm te lanceren in Nederland waarmee je zonder reclame (audio, banner) en onbeperkt skips kunt luisteren voor een naar mijn idee ‘schappelijk’ bedrag zoals 4/5 euro p/mnd.

    Ik kan niet wachten totdat de nieuwe Rdio dienst ‘Rdio Select’ ook in Nederland beschikbaar komt die recent in o.a. VS/Canada is gelanceerd. Ik heb al even een poging gedaan om toch aan te melden, maar zonder resultaat en geïnformeerd. Helaas kon Rdio niet aangeven (gevraagd per e-mail) wanneer dit type abonnement in Nederland beschikbaar komt.

    Als dit voor 3,99 euro in Nederland zou worden aangeboden dan zal ik het zeker bestellen.

    Andere ‘voordelige’ alternatieven (zonder reclame en toegang op smartphone) zijn helaas ook (nog) niet in Nederland verkrijgbaar zoals:

    – Rhapsody unRadio – a 4,99 dollar – helaas is in Nederland dit niet mogelijk, je wordt doorverwezen naar Spotify (a 9,99 euro p/mnd)
    – Pandora One – a 4,99 dollar – helaas al jaren niet meer officieel in Nederland beschikbaar
    – Slacker Radio Plus – a 3,99 dollar – helaas alleen beschikbaar in de VS/Canada

  2. Heb ooit in een grijs verleden en een vlaag van verstandsverbijstering even een windows gehad. Was alweer snel terug bij mijn iphone. Echter, er was op die Nokia Lumia toch één app waar ik helemaal verslaafd aan was en die ik werkelijk fantastisch vond. Het enige echt goede aan die hele telefoon. Dat was MixRadio. Toen ik las dat ie nu ook op iOS beschikbaar was heb ik hem meteen gedownload. En ben opnieuw verslaafd. Fantatsiche app en heerlijk om zonder reclame en zonder onderbrekingen (en ook nog eens gratis) naar alleen maar lekkere muziek te luisteren. Een “eigen” Radio station op je telefoon en inderdaad een briljant rekenmodel dat erachter zit en ervoor zorgt dat de muziek van jouw voorkeur ook echt klopt en heerlijk afgewisseld tussen moderne en oudere tracks. Absolute aanrader.

  3. Met RVJ: Ook WP gehad en MixRadio als enige gemist na terugkeer naar iOS.
    MR is een geniale app. Exit Spotify, welcome back MixRadio!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.