Reacties voor: Misdaadjournalist zelf beroofd van iPhone

Een Amerikaans misdaadjournalist verdiepte zich even in de iPhone toen hij plots bruut werd beroofd van zijn iPhone. Achteraf vond hij het niet zo handig de telefoon bij de deur van de metro te gebruiken.
Lees het complete artikel → Misdaadjournalist zelf beroofd van iPhone
Bart Breij -

Reacties: 15 reacties

  1. Mazzel voor ‘m dat ze de dief nog hebben kunnen pakken.

  2. Als misdaadjournalist moet je of alert zijn of een bedoelde “trap” opzetten.
    Misschien moet hij uit eigen beweging maar opstappen als hij dat beide niet gedaan heeft.

  3. Om dit te voorkomen gebruik ik mijn iPhone enkel nog in huis.

  4. Origineel geplaatst door Thooker
    Als misdaadjournalist moet je of alert zijn of een bedoelde “trap” opzetten. Misschien moet hij uit eigen beweging maar opstappen als hij dat beide niet gedaan heeft.

    Gelukkig hoeft dit niet echt anders zaten nu wel heel veel mensen zonder baan, ben ik bang…

  5. Het is wachten totdat de politie je adviseert om thuis ook geen iPhone te gebruiken ivm het gevaar van diefstal. Het is toch van de zotte dat mensen in het openbaar geen gebruik van hun spullen kunnen maken omdat er onverlaten zijn die hun handen niet kunnen thuishouden.

  6. Eindelijk een voordeel gevonden om in een dorp als Alblasserdam te wonen… Het moet niet gekker worden… =)

    Alleen is ie weer bij mij thuis niet veilig (lees: 3 kinderen)

  7. verschrikkelijk dat sommige mensen niet van andersmans spullen willen afblijven …

    ik gebruik mijn Bluetooth koptelefoon samen met mijn iPhone. De iPhone zit in de binnenzak van mijn jas of in mijn broekzak, bediening kan vanaf de koptelefoon.

    Maar ja, je weet maar nooit wat het dievengilde daar weer op weet te vinden …

  8. Iets uit je broekzak jatten is al uitgedacht. Dan snijden ze met een mes een gleuf aan de onderkant van je broekzak waardoor de telefoon/portemonee er zo uitglijdt. Kwestie van een paar seconden en je merkt er niets van. Als ze het goed doen natuurlijk!

  9. In Amsterdam Zuidoost / Bijlmer zie je ook op diverse plekken bordjes hangen dat je daar beter niet kunt bellen / er veel mobieltjes diefstal plaats vindt.
    Zoiets als ‘Hier risico parkeren’ maar dan voor mobiel bellen….

    Als ik met het OV reis, let ik extra goed op mijn iPhone, zeker als het erg druk is (dan houd ik mijn hand continu in mijn broekzak)

  10. En we weten allemaal wat voor volk het is die elke keer weer in de fout gaan… Maar dat mag niet gezegd worden natuurlijk.

  11. @John: laat ik nou precies het zelfde denken…

  12. @John @Thomas – Jullie denken toch aan die white trash britten uit Tottenham? Zoniet vind ik jullie opmerkingen absoluut geen toegevoegde waarde geven.

    Ik vind de reacties een beetje overdreven eerlijk gezegd, Hand in je broekzak, “Gebruik m’n iphone alleen thuis.” Waarom een gebruiksvoorwerp aanschaffen als je het amper durft te gebruiken? Waste of money als je het mij vraagt.

    Dit kan de beste overkomen, over de hele wereld, in elke stad. Als je voorzichtig wil doen verzeker je iPhone dan?! Maar buitenshuis niet gebruiken is echt zonde.

  13. @bas: een MOBIELE telefoon alleen voor thuis gebruiken!? Snap het nut niet echt van.. Neem een huistelefoon met iPod touch/ iPad..

    Jij gaat zeker ook altijd lopend naar je werk/school? Want tja je auto of fiets kan ook gejat worden. En ook nooit een portemonnee of geld op zak.. Want tja er zijn ook zakkenrollers..

    Als ik jou was zou ik helemaal niet meer naar buiten gaan.

  14. @:

    Ooit gehoord van sarcasme?

  15. Er is ook altijd nog find my iphone 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.