Reacties voor: MirrorCase: makkelijker videofilmen, bellen en scherm aflezen

De MirrorCase is een nieuw project op Kickstarter, bedoeld voor een iPhone-hoesje waarmee je comfortabeler kunt videofilmen.

Reacties: 10 reacties

  1. Ah, dus hij is van $99,- +$77,- kosten naar 50 euro +verzendkosten, Dat is dan een meevaller, maar wel belachelijk veel geld voor zoiets simpels

  2. Origineel geplaatst door PeterAh, dus hij is van $99,- +$77,- kosten naar 50 euro +verzendkosten, Dat is dan een meevaller, maar wel belachelijk veel geld voor zoiets simpels

    Ik denk dat het niet alleen om een simpel hoesje gaat. Als veel wil filmen e.d. dan moet de beeld overdracht uitstekend zijn. Dus moet de obtiek, spiegels en behuizing zeer stabiel zijn. Door de lens en de spiegel moet je geen vervorming van het beeld krijgen met de iphone lens. Dus het moet solide zijn, dus kost dat geld.

  3. Je krijgt wel een hele rare bobbel in je broek als je dat ding er in steekt.

  4. “De vrouw in de blauwe trui linksonder gebruikt een MirrorCase en kan gewoon zwaaien naar de baby, hond of ander personage dat gefilmd moet worden.”

    *rechtsonder

  5. @Jan:

    Dat is logisch, het gaat er denk nog meer om wat een gebruiker uit wil geven voor deze functie. Mijns inziens gaat het om een kleine extra handigheid, waar ik nooit +-130e voor uit wil geven en kan me niet voorstellen dat veel mensen dat wel willen.

  6. Lijkt erop dat je alleen in portrait modus kunt filmen. Niet echt handig… En inderdaad;

    Origineel geplaatst door Karel-Wilem
    Je krijgt wel een hele rare bobbel in je broek als je dat ding er in steekt.

  7. Het lijkt er op je alleen maar kunt filmen in portrait mode met deze case. Geen probleem voor playback op de iPhone, maar op een TV ziet het er niet uit natuurlijk

  8. Wel leuk bedacht , maar dit gaat het niet worden voor mij. Ik film liever in landscape mode en als ik het goed heb is dat er niet bij.

  9. “Je kunt ook filmpjes in landschapsweergave maken.” @floa1512 Probleem opgelost 🙂

  10. De vrouw in de blauwe trui staat volgens mij toch echt rechtsonder…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.