Reacties voor: Zou jij deze goedkope augmented realitybril op je neus zetten?

Met de Mira Prism heb je een goedkope augmented realitybril in handen, waarmee je thuis allerlei games kunt spelen. Het werkt samen met de iPhone 7.

Reacties: 6 reacties

  1. Lijkt mij niet want dan valt hij zo van je hoofd

  2. Leuk speelgoed maar zie het toch niet echt wat worden. We hebben echte glasses nodig met hoge resolutie.

  3. Enige wat ik zou willen is een brilletje o.i.d. dat je op kan zetten en ‘full vision’ film kan kijken, zoals met een virtual reality bril, i.t.t. naar die 40″ TV kijken op een 150″ muur.

    Als het scherm mijn hele zichtveld bedekt dan heb ik een ‘volledigere’ ervaring, denk ik. Dus een video geprojecteerd op de bril, zoals het lijkt in de laatste foto in het artikel, zou geweldig zijn. 🙂

  4. Heb net een Kickstarter project gebacked die succesfull is gefund. Veel goedkoper. Aryzon. Soort augmented reality cardboard.

  5. Maar wat kun je hier nu verder mee doen dan?
    Het lijkt er op dat je alleen maar naar dingen kunt kijken. Want een spelletje spelen lukt nooit als je iPhone in de bril zit. Of heb ik het nu mis?

  6. Wat jammer van de tendentieuze, suggestieve en nodeloos negatieve zinnetjes rond dit verder redelijk objectieve en informatieve stukje.

    Het begint al meteen bij de kop, “goedkope (…) bril”. En de eerste zin is al net zo negatief en sturend: “zou jij willen rondlopen met een soort van skibril”, er staat nog net geen ‘raar soort van …’ maar de suggestie tussen de regels door is imho onmiskenbaar aanwezig. En die toonzetting komt weer terug in de laatste zin die, hoewel ’t er (nog net) niet letterlijk staat, toch echt leest als “zou jij dáár mee willen rondlopen?!”…

    Die negatieve ‘omlijsting’ trekt ook de rest van het verhaal mee naar beneden, terwijl die toch een stuk neutraler is 🤔

    Dit lijkt me juist een veel logischer vorm van AR dan dat je alles via een schermpje ziet, wat meer VR is met een miniem stukje (ivm één camera) platte ‘realiteit’ synthetisch en vertraagd erin teruggesleuteld…

    Op vorm en uitvoering valt misschien nog wel wat af te dingen, maar om daar nou zo de nadruk op te leggen… VR en AR voor thuisgebruik staan nog altijd in de kinderschoenen, dus dat nog niet alle producten even gepolijst zijn is onvermijdelijk. Vind dit al een hele vooruitgang tov die écht cheapskate kartonnen gedrochtjes.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.