Reacties voor: Miniot Pouch: houten iPhone-hoes van Nederlandse makelij

De iPhone-case Miniot Pouch bestaat volledig uit hout. Wanneer je hem bestelt kun je een houtsoort en een gravering kiezen, waardoor je hem helemaal naar je smaak kan aanpassen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Leuke case, maar waarom zo duur?

  2. Zijn er niet mooiere sleeves te koop voor een zelfde prijs ? Het houten idee is super. Maar check http://www.mywoodies.nl .. vind ik mooier ?

  3. Handwerk, houtsoort maakt het duur

  4. € 59,- duur? Vond het wel meevallen toen ik de prijs zag..

  5. Prachtig product weer.

    Veel geld, ja maar duur, absoluut niet, dit is vakmanschap!

    Een plastic hoesje van niks voor 30 euro, da’s duur!

  6. erg mooi lijkt mij niet handig maar absoluut classe met stijl

  7. Binnekant is zacht neem ik aan?

  8. Ik ken die man die het maakt en geloof mij, die prijs is het zeker waard!!!! Alles wat hij maakt is van perfecte kwaliteit!
    Hij doet nog steeds bijna alles zelf en hij is zo perfectionistich dat je er zeker van uit mag gaan dat alles wat je besteld bij hem zeker waar voor je geld krijgt.

  9. Wat duur!! Doeiii

  10. Handig ???

  11. Dat is echt niet duur Gezien het materiaal, mijn lederen hoes zit in dezelfde prijsklasse

    En leuk maar ik vind ‘m zo zonder hout wel zwaar genoeg en voor thuis geen intresse naar… het is maar een telefoon hoor…

  12. Ik heb bij hun twee keer een bestelling geplaatst. Super producten. Echt meer dan mooi. Beide keren voor me iPad 2 en 3. Wat een topper. Veel mensen vragen aan mij waar ik hem vandaan heb, als ik dan zeg schagen, geloven ze dat bijna niet. Echt top. Deze ken ik niet, en ik hoef hem ook niet. Maar nogmaals voor de iPads subliem. Aardige mensen ook trouwens. Groet Fred Vulhop Amersfoort.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.