Reacties voor: Ming-Chi Kuo kijkt vooruit naar 2018 iPhones en verder

Ming-Chi Kuo heeft zijn licht laten schijnen op de 6,1-inch iPhone, die volgens hem populairder zal zijn dan de modellen met OLED-scherm. Ook bespreekt hij drie nieuwe Apple-producten die we dit najaar in de gaten moeten houden - en dat zijn geen iPhones.

Reacties: 7 reacties

  1. “geen 3D Touch” op de LCD versie lijkt mij erg sterk, zou erg jammer zijn!

  2. Zouden de nieuwe modellen inclusief draadloze oplader zijn? Het blijft zo stil over de Airpower of ben ik iets vergeten? Ik heb de IPhoneX nu bijna 7 maanden maar heb nog steeds geen Apple “eigen” oplader behalve het kabeltje, waarom iets toevoegen waar je zó lang niets mee kunt? Of is de X écht pre-premium? Hahaha ach ja

  3. Weinig spannend dus. Knopjes gaan van links naar rechts of verdwijnen. Dat wat de iphone al lange tijd heeft prakken we in de ipad (gaat die verkoop weer wat beter). Het overige kijken we af van de chinezen zodat we zelf t wiel niet hoeven uit te vinden.

    Apple is sedert jaren niet meer echt innoverend te noemen, ook que IOS niet, afgekeken van Android of ideeën van andere app makers in je IOS zetten.

    Maar……blijven lekkere toestellen dat wel. 👏🏼👏🏼👏🏼

  4. @Biscuit: Dat is afhankelijk wat je onder innovatie schaart, ik zie het veel breder dan alleen nieuwe dingen en functies maar ook het verbeteren en naar de massa kunnen brengen van bestaande functies.

    Maar innovatie, eerste met de 64bit chip, steeds nieuwe functies met gelijke accuduur terwijl deze gelijk blijft of kleiner wordt, 3D touch en zo kan ik nog wel ff doorgaan.

  5. Origineel geplaatst door Dennis
    Zouden de nieuwe modellen inclusief draadloze oplader zijn? Het blijft zo stil over de Airpower of ben ik iets vergeten? Ik heb de IPhoneX nu bijna 7 maanden maar heb nog steeds geen Apple “eigen” oplader behalve het kabeltje, waarom iets toevoegen waar je zó lang niets mee kunt? Of is de X écht pre-premium? Hahaha ach ja

    Als ze van alles schrappen om de kosten omlaag te brengen zullen ze de benodigde glazen behuizing ook wel niet gebruiken denk ik.

  6. Ik dacht dat Kuo ging stoppen met Apple analyses?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.