Reacties voor: Minecraft voor iOS krijgt in-app aankopen en meer [update: nu live]

Kunstwerken bouwen met pixelblokjes wordt binnenkort een stuk interessanter dankzij een grote update voor Minecraft - Pocket Edition.
Lars Paymans -

Reacties: 11 reacties

  1. Dit zou ook heel handig zijn voor de pc versie, het zijn app purchases die je niet per se nodig hebt omdat je ook gewoon een skin van internet kan downloaden, maar dat duurt ff (5-10 min) en deze kan je gewoon in het spel verwisselen wat heel handig is.

    Snel een skin verwisselen tijdens het spelen zou ook bij de pc versie heel handig zijn ^^

  2. En wordt die nieuwe update beschikbaar als een in-app aankoop of gaan de skins alleen achter een betaalmuur. Wel een beetje overdreven, hoor. Een app van bijna 7 euro en daar dan ook nog in-app aankopen in stoppen, maar wel begrijpelijk. Als ik Mojang was, deed ik het ook zo.

  3. Origineel geplaatst door Barend
    En wordt die nieuwe update beschikbaar als een in-app aankoop of gaan de skins alleen achter een betaalmuur. Wel een beetje overdreven, hoor. Een app van bijna 7 euro en daar dan ook nog in-app aankopen in stoppen, maar wel begrijpelijk. Als ik Mojang was, deed ik het ook zo.

    Update zoals gewoonlijk gratis, alleen skins beschikbaar door in-app aankopen, maar ook mogelijkheid voor gratis en je eigen skins.

  4. De eerste invloed van de nieuwe eigenaar steekt hier de kop op.

  5. Jammer dit -_

  6. Met localIAPstore krijg je ze wel gratis 😉 dus mooie gratis skins erbij

  7. @julian: wat is dat voor iets?

  8. Gewoon lekker LEGO Worlds gaan spelen ziet er veel mooier uit.

  9. @Dustin: Net gespeeld op m’n computer in alpha. Leuk spel!

  10. Origineel geplaatst door Barend: En wordt die nieuwe update beschikbaar als een in-app aankoop of gaan de skins alleen achter een betaalmuur. Wel een beetje overdreven, hoor. Een app van bijna 7 euro en daar dan ook nog in-app aankopen in stoppen, maar wel begrijpelijk. Als ik Mojang was, deed ik het ook zo.

    Je bedoelt Microsoft:p

  11. @thomas: kan je installeren via Cydia na een jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.