Reacties voor: Million-e EB603: iPad-kloon voor e-books

Million-e maakt een e-booklezer die verdacht veel op de iPad lijkt. Het Chinese apparaat is in meerdere kleuren verkrijgbaar en draait op Linux.
Lees het complete artikel → Million-e EB603: iPad-kloon voor e-books

Reacties: 8 reacties

  1. Nou de ipad leek al veel op de iphone, maar dit is toch nog wel een stapje verder die richting op. Ik vind de helft van de prijs vd iPad, echt veelste veel als je alleen ebooks kan lezen voor dit apparaat. Je denkt dan ‘goedkoop’ uit te zijn, maar als je dan erachter komt wat je er voor terug krijgt is het eigenlijk heel erg duur. in de iPad investeer je 1 keer gewoon goed(hoewel ik de prijs gewoon enorm vind meevallen) en je krijgt er al die opties voor terug. Dit is de helft goedkoper en er zit maar 1 optie op.. Bovendien zal de kwaliteit van het touchscreen ook echt heel slecht zijn, alsof er allemaal knopjes zitten en dat ze er een schermpje overheen hebben gedaan en dat je dan zo hard op het scherm drukt, dat je dan alsnog een knopje indrukt, zo voelt het vaak..(bij die clones natuurlijk)

  2. e-paper of LCD?

  3. Dat is dan dus geen kloon maar een iPad look-a-like ebookreader.

  4. Voor een honderdste van de iPad prijs zou ik erover nadenken.

  5. dit is te minste een ereader, ipad niet ;O

  6. @MdR:
    Precies, maar iPad heeft wel een functie ervoor en die is erg netjes uitgevoerd, beter als deze ‘ereader’ durf ik te zeggen.

  7. @dannyy: bij ipad zit gewoon een ePub reader. En dat steven dat zo loop aan te prijzen… Het is hetzelfde als adobe reader op jou pc! een ereader is iets totaal anders, om te beginne een ander technologie scherm dat het een ereader maakt!
    ok, die ePub reader op ipad is mooi… 😛

  8. Als het linux draait, kun je er vast veel meer mee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.