Reacties voor: Microsoft’s Xbox-app kan nu games streamen naar iPhone en iPad

Microsoft heeft een vernieuwde versie van de Xbox-app uitgebracht, waarmee je games kunt streamen naar je iPhone en iPad. De functie werd al een paar weken getest.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik heb mijn twijfels over input lag bij services als die van Google (stadia dacht ik). Dat het van een server is geladen en je input dan terug gaat. Maar als je dan ook nog eens afhankelijk bent van de snelheid van het internet thuis, zoals nu bij dit van Microsoft/Xbox, dan zit er toch bijna altijd een vertraging in? Ik heb remote play voor de PS wel eens gebruikt. Het is grappig, maar de vertraging is te groot om er serieus een game mee te spelen. Het is eerder handig om even een update te doen als je met de iPad in een andere ruimte zit.

  2. YESSS FINALLY!!!

    Nu xCloud nog!

  3. Eindelijk! Ik had al een stabiele stream op mijn laptop en nu ga ik het testen of het ook zo is met mijn iPhone en iPad. Een Xbox controller en gamen maar!

  4. Top! Alleen jammer dat je jezelf niet kunt aanmelden via de app. Ik heb drie accounts draaien op onze XBOX one X en kan alleen remote spelen als ik sta ingelogd op de XBOX. En dat gaat me net even te ver. Voor je het weet kopen de kids onder mijn account de Microsoft store leeg 🙈😬

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.