Reacties voor: ‘Microsoft werkt aan fitnesstracker met iOS-ondersteuning’

Microsoft wil dit najaar een activiteitentracker met iOS-ondersteuning uitbrengen, aldus een prominent Microsoft-blogger.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Slim! En dan hopen ze zeker dat Apple reageert door ook hun apps toe te laten op de iwatch. Zo delen ze het succes dus gelijk mee, want een goed product heb ik microsoft nog nooit op de markt zien brengen.

  2. @Nathalie: Kom op zeg, wat een infantiele fanboy opmerking. Microsoft heeft in het verleden prima producten geleverd. Met name de Office en Enterprise suites hebben een hoop mogelijk gemaakt en anderen doen innoveren.

  3. @ZN: Helemaal gelijk. En als er in het verleden geen windows was geweest waren we nu nog niet zo ver met computers!!

  4. @ZN: Fanboy opmerking… Ik ben het dubbel en dwars eens met @Nathalie: ! De meeste grootte producten van Microsoft, zoals de verschillende Windows versies, hebben veelal gefaald.
    Neem nou als voorbeeld: Windows 8, grootste faal die ze hebben kunnen maken. Windows Vista, misschien was die nog wel groter….

    Het is wel slim van Microsoft om hun producten met andere besturingssystemen te laten werken, want zo bezitten ze nog meer marktaandeel. (wat naar mijn mening al veel ste veel is)

  5. @iMau: Kunt u zich Windows 95, Microsoft Exchange Server, Windows XP herinneren? Goh, laten we 3.1 en MS DOS er ook nog bij doen.
    U bent van generatie Xbox wellicht? Of was dat ook een ondermaats product?

    Fanboys…

    U snapt dat het ‘simpelweg’ bestaan van Microsoft en haar legendarische producten Apple heeft doen groeien tot wat het is?

  6. Ik ben van de Windows 95 generatie, so what..?!

    Alle producten, behalve ddat Xbox gedoe, heb ik tot aan deze tijd redelijk crappie gevonden.

    Vergeet niet, Mac OS was al sinds de begin der tijden (toen Windows nog in de bloemkool zat) revolutionair.

  7. @ZN: Microsoft een hoop uitgebracht dat dingen mogelijk heeft gemaakt voor anderen?! Laat me niet lachen. Ze hebben een hoop gepikt en nagemaakt en grote aantallen bedrijven met prima producten van de markt gedrukt met hun monopolie koppelverkoop. Bedrijven als Netscape en vooral Wordperfect, dat veel lekkerder werkte als Word. Ze zijn nu wel zo slim om een gadget te maken dat ook op populaire mobiele systemen werkt en niet alleen op hun eigen geflopte Windows Phone.

    @Roel: Als Windows er niet was waren we niet zo ver met computers? Dan waren we veel verder met computers. Ga de geschiedenisboeken beter lezen! Windows is helemaal nagemaakt van Apple’s OSX dat er veel eerder was en beter in elkaar zat. Als Steve Jobs en zijn kameraden er niet waren geweest, waren we niet waar we nu waren.
    Het succes van Microsoft is er alleen dankzij mensen die niet beter weten.

  8. @iMau: iMau, volgens uw website bent u 17. Windows 95 generatie?

    Ik ben al meer dan 20 jaar een zeer gelukkige Mac gebruiker, maar heb professioneel veel Microsoft producten gebruikt. En ja, er zijn nog altijd (enterprise) toepassingen die makkelijker te realiseren zijn in een Microsoft omgeving.

    Maar dat geeft niet. Dat doet Apple weer innoveren. Apple is praktisch gezien een ‘new kid on the block’ in de enterprise-wereld.

    @MacAanZee: Gepikt en nagemaakt? U leeft nog in een wereld waar Apple dat nooit gedaan heeft? Goed design heeft per definitie een basis in een voorgaande generatie. Dat heet innovatie.

  9. @ZN: Ga jij nou ook nog mijn hele bestaansgeschiedenis bestuderen…?! Kom op zeg! Tel eens goed! Windows 95 is op 24 augustus 1995 uitgebracht, en ja, dan heb ik het meegemaakt. Want ik ben net één (en een paar maanden) geboren.

    En ik ben minder dan één jaar een nog meer gelukkige Mac gebruiker! Puur omdat ik zoveel met Windows moet werken voor mijn opleiding.

    En trouwens, u gaat hier helemaal van het juiste padje. Het ging over ‘Microsoft werkt aan fitnesstracker met iOS-ondersteuning’ , niet over Windows…..

  10. @iMau: De link naar uw iFansite stond in uw iUsername. But one click away.
    En met al die Apple argumenta ad populum in de reacties hier is mijn eerste tegel alsnog relevant en on-topic; ik ben benieuwd waar Microsoft mee komt.

  11. Goh, ik dacht ik kijk ns ff op iPC, gezellig…..

    Ik vind al die berichten over smartwatches reuze interessant, maar ik brand zo langzaam aan een gat in mijn stoel van nieuwsgierigheid over de iWatch. Want daar zit ik op te wachten en ben benieuwd of Apple zijn naam deze keer eindelijk weer eens waar gaat maken en een revolutionair product op de markt gaat brengen.

    Maar wat me zorgen baart: waar blijven de uitgelekte onderdelen? In oktober op de markt? Dan zal er toch zo langzaam aan geproduceerd moeten worden. Ik haat dat stilzwijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.