Reacties voor: Microsoft werkt aan Bing en Live Messenger op de iPhone

Microsoft is druk aan het werk om de zoekmachine Bing en de Windows Live Messenger, inclusief andere Windows Live-diensten, geschikt te maken voor de iPhone. Waarschijnlijk komt het resultaat in maart 2010.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 30 reacties

  1. Vandaag is WLM 10 jaar oud geworden en als kado komt ie naar de iPhone. Mooi toch

  2. Vind Bing maar niks, Google is veel beter. Niet alleen omdat het Google is, maar vind de zoekresultaten van Google gewoon veel beter

  3. @Niels: Dat zijn ze ook 😉

  4. Ik zou wel blij zijn met een “echt” Microsoft Live Messenger App… misschien wat meer herkenning en zo. Ik kan om een bepaalde reden niet echt aan de huidige apps wennen (ebuddy en weet ik het hoe ze heten).

  5. Dat Microsoft maar eens begin met een fatsoenlijke MSN client te maken voor de Mac. Dan kan de iphone daarna altijd nog.

  6. tja…. opzich vind ik beejive prima werken mja ben wel erg benieuwd naar WLM hoor 🙂

  7. Ik moet echt eerlijk zeggen dat het hele BING gebeuren me nooit heeft aangesproken om me er ook maar iets moeite voor te doen om er iets op te zoeken..

    ik tik automatisch altijd wel google.com in 🙂

  8. @Rob: probeer Adium dan eens.
    Niet van m$ zelf maar is zelfs stukken beter dan die voor windows

  9. MSN op die iPhone lijkt me wel relaxt. Tis toch anders met beejive.

  10. @Génicus: Ik had met Adium problemen op mijn Macbook :s met mijn gebruikersnaam steeds :s had m op beide plaatsen aangepast in Adium (sorry weet nie meer precies hoe of wat) maar hij breef maar gewoon mijn voor en achternaam weergeven. echt irritant vond ik het. Amsn vins ik ook niks, dusja ik zit ook stuck aan msn for mac :p irri dat die geen imoticons laat zien in je contactenscherm. Laat ze idd eerst een goeie messenger voor mac maken 😛

  11. Wlm op de iphone zou ik echt chill vinden, ik heb nu verschillende msn apps, maar ze vullen elkaar eigenlijk een beetje aan, geenéén app kan alles wat je nodig hebt, en als je een foto of video stuurt komt dat aan als een link ipv bestand dat de ander moet accepteren

  12. Origineel geplaatst door Niels
    Vind Bing maar niks, Google is veel beter. Niet alleen omdat het Google is, maar vind de zoekresultaten van Google gewoon veel beter

    Zeker, Google vind ik ook beter…
    Ik gebruik nu eBuddy en Fuze.
    Leuk, maar Messenger heeft toch net dat beetje meer:D
    Tenminste, op Windows Mobile toestellen wel.

    Ik kan niet wachten in ieder geval

  13. @Rob:
    Idd, Adium is ook niet iets om over naar huis te schrijven…

  14. misschien wel een msn zoals op de android? oftewel in samenwerking met apple? dan zou msn altijd aan kunnen blijven staan!

    oh hoe ik droom van dat idee! niet meer na een half uur of uur uitgelogd worden, of offline gaan omdat mijn verbinding even weg is gevallen.

    ik denk dat mijn volgende telefoon een android toestel gaat worden, maar dan ga ik er wel eentje zoeken met toestenbord. (toen de ik de iphone ging halen had ik verwacht dat er wel binnen twee maanden een los toetsenbord zou komen, maar helaas).

  15. ‘-knip-een Windows-pc langskomt. Dat zijn mensen die gewend zijn aan Microsoft-diensten zoals Live Messenger en ze misschien ook wel op de iPhone terug willen zien.’
    Zover ik weet zit 90% van de computer-gebruikers op Google, ongeacht welk bestuuringssysteem. Nu zal het wel zo zijn dat enkele Microsoft-gebruikers dit willen, onder Mac-gebruikers denk ik niet.

  16. Just wonder if windows live will be free as on the nokia is a paid app after the trial , as for android it is a better phone , none of the apple restrictions and it works well as well , for me this is also my last iphone , unless apple get thier act together and let us have the freedom to choose a background and addons , but i dont think apple will sadly

  17. @shorty007:
    Ik gebruik zelf Mercury, werkt ook best fijn! Webcam ondersteuning, emoticons etc..
    Enige wat ik, overigens ook op Palringo, is dat mijn msn naam hele tijd terug gezet wordt naar mijn voornaam..kan ik hele tijd weer gaan aanpassen, iemand ervaring mee hoe dat weg kan? (sorry voor de wat offtopic)
    MSN op Iphone zou goed doen, maar laten ze eerst een fatsoenlijke client maken voor Mac, en niet een messenger uit het jaar 0 aanhouden zoals ie nu in het office pakket zit!

  18. @shorty007: ik niet man die beejive werkt alleen via 3G of Wifi alleen ons legohuis heb zulke dikke muren dak enkel edge ken ontvangen met elke iphone die hier al langs is geweest -_- plus ik vind het bij ebuddy zo super chill dat je kan zien dat iemand aan het typen is ik weet niet waarom maar om de 1 of andere manier vind ik dat toch veel fijner heb ik tenminste niet het idee dak voor niks naar ut beeldscherm loop te staren 😛 ow en arawn bij de ebuddy pro app kun je ingelogd blijven tot 3 dagen dus 😛

  19. WLM op de iPhone/iPod? Wordt dan hopelijk niet zo’n kansloze versie als WLM 2009.

  20. Ze mogen van mij eerst wel eens die messenger op de mac een keer goed uitwerken!

  21. De vraag is, zal er meteen push in zitten en hoeveel gaat het kosten.

  22. Ja idd hoe duur die zal zijn… Zou hem wel willen hebben opzich.. Maar heb al betaald voor beejie 7.99 🙁

  23. Grappig dat MS de filosofie if you can’t beat them join them aanhangt. Apple deed dit ook na hun comeback onder Jobs: ze gingen samenwerken met MS voor Internet Explorer (alle andere browsers in die tijd waren ruk) en Office for Mac. Kijk wat het ze gebracht heeft!

  24. Origineel geplaatst door shorty007
    @Génicus: Ik had met Adium problemen op mijn Macbook :s met mijn gebruikersnaam steeds :s had m op beide plaatsen aangepast in Adium (sorry weet nie meer precies hoe of wat) maar hij breef maar gewoon mijn voor en achternaam weergeven. echt irritant vond ik het. Amsn vins ik ook niks, dusja ik zit ook stuck aan msn for mac :p irri dat die geen imoticons laat zien in je contactenscherm. Laat ze idd eerst een goeie messenger voor mac maken

    Ik zoek een fatsoenlijk werkende MSN messenger, die aan alle eisen van Windows Live Messenger voldoet, maar ook bij de layout van Mac OS X past. Zoiets bestaat gewoon niet.

    – Messenger for Mac is qua layout onhandig en neemt teveel plaats in beslag, vooral de contactlijst.
    – Bij Adium krijg ik dat gezeur van vrienden dat uitsluitend bij mij messages wegvallen of niet verstuurd kunnen worden.
    – aMSN is qua layout gewoon een catastrofe.
    – iChat met Jabber werkt omslachtig: je kunt niet meteen nicknames veranderen en je ziet ook geen foto’s. Tevens werkt video-chat niet.

    Ik persoonlijk hoop dat Apple ooit gewoon MSN toevoegt aan iChat. Maar dat doet natuurlijk niet af dat Microsoft maar eens eerst Messenger for Mac fatsoenlijk update.

  25. Yeah Right, als dat net zo wordt als microsoft messenger voor de mac kunnen ze dat beter laten zitten.

  26. Origineel geplaatst door ISIG
    Origineel geplaatst door shorty007@Génicus: Ik had met Adium problemen op mijn Macbook :s met mijn gebruikersnaam steeds :s had m op beide plaatsen aangepast in Adium (sorry weet nie meer precies hoe of wat) maar hij breef maar gewoon mijn voor en achternaam weergeven. echt irritant vond ik het. Amsn vins ik ook niks, dusja ik zit ook stuck aan msn for mac :p irri dat die geen imoticons laat zien in je contactenscherm. Laat ze idd eerst een goeie messenger voor mac maken Ik zoek een fatsoenlijk werkende MSN messenger, die aan alle eisen van Windows Live Messenger voldoet, maar ook bij de layout van Mac OS X past. Zoiets bestaat gewoon niet.- Messenger for Mac is qua layout onhandig en neemt teveel plaats in beslag, vooral de contactlijst.
    – Bij Adium krijg ik dat gezeur van vrienden dat uitsluitend bij mij messages wegvallen of niet verstuurd kunnen worden.
    – aMSN is qua layout gewoon een catastrofe.
    – iChat met Jabber werkt omslachtig: je kunt niet meteen nicknames veranderen en je ziet ook geen foto’s. Tevens werkt video-chat niet.Ik persoonlijk hoop dat Apple ooit gewoon MSN toevoegt aan iChat. Maar dat doet natuurlijk niet af dat Microsoft maar eens eerst Messenger for Mac fatsoenlijk update.

    Ik hoop echt al zo lang dat ichat eindelijk eens hotmail ondersteunt , dan is ichat beter dan msn, het enige wat ik echt mis is een goede msn op de mac , tot nu toe is adium het beste.

  27. hoe moet ik me WLM op de iPhone voorstellen dan? gaat dat als een achtergrondproces draaien, of kan je niks anders zolang je WLM draait?

  28. @Niels: Google heeft ook een iets grotere index dan bing. Maar het is gewoon zinloos. Ik zit persoonlijk niet op Bing of welke andere zoekmachiene dan ook te wachten. Waar ik wel op wacht is dat google ook op vragen kan zoeken die je intypt. Zo’n machiene is er al maar die werkt nog niet perfect.

  29. @Randy-Joshua:

    Ik snap je reactie, ik doe hetzelfde, maar als je puur gaat kijken naar de functionaliteit, is BING beter, ga bijvoorbeeld is op foto’s zoeken, dan hoef je niet van pagina naar pagina te klikke, alles staat op 1 pagna.

    Qua zoekresultaat heb ik niet echt een mening, ik ben IT er en heb oko google als homepage, maar of het slecht is, ik denk het niet.

    http://www.blackdog.ie/google-bing/search-nl.php

    wel een leuke site om dit te testen 😉 we vergeten trouwens yahoo 🙂 maar afijn 🙂

  30. Ik ben erg benieuwd naar de versie’s voor de iPhone. Het zal wel een hele verbetering worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.