Reacties voor: Microsoft To-Do nu op de Mac, maar Wunderlist bestaat nog steeds

Het einde van de geliefde lijstjesapp Wunderlist lijkt nu echt aanstaande. Sinds april werkt Microsoft's virtuele assistent niet meer met Wunderlist en nu is ook de opvolger voor de Mac klaar: Microsoft To-Do is per direct te downloaden via de Mac App Store. Toch kun je Wunderlist nog steeds gebruiken en blijft Microsoft vaag over de toekomst van de apps.

Reacties: 9 reacties

  1. Only available on MacOS 🙈🤦🏼‍♂️🤷🏼‍♂️…ja want ik wil juist mijn mac erbij pakken als ik even snel naar mijn todo list wil lijken…zucht.

    Ik houd het nog wel bij OneNote. Doet hetzelfde.

  2. Ik had voor mijn werk de herinneringen van Apple in gebruik. Zeer ontevreden over. Maandelijkse herinneringen die na het afvinken niet gemuteerd konden worden, op allerlei apparaten reminder die ook al klikte ik ze weg weer terugkomen, enz.

    Wilde al overstappen naar de Windows omgeving hiervoor (op mijn werk werken wij sowieso met Windows) nu maar dat klusje opgepakt en omgezet naar de to do app. Dat ging vrij eenvoudig zolang je herinneringen koppelt aan jouw MS account. Dan is het een kwestie van slepen naar het bedrijfsaccount.

  3. Wij (m’n vrouw en ik) gebruiken Wunderlist nog steeds bijna dagelijks. Werkt prima voor ons. Vooral korte herinneringen en dagelijkse boodschappen erop toevoegen en afvinken werkt beter dan in ToDo.

  4. To do mist volledig de mogelijkheid om lijstjes te ‘nesten’. Dus al je lijstjes staan in 1 lange lijst, in Wunderlijst kun je ze fijn clusteren in een map en die inklappen, veel handiger in gebruik!

  5. @shardphoenix: Dat is vreemd, de IOS app bestaat al sinds 2017, kwam in de appstore toen to-do gelanceerd werd. Heeft de afgelopen jaren wel een behoorlijke volwassenwording ondergaan, maar blijft een app waar in veel mist.

  6. Die To-do app is waardeloos en kun je amper een vervanger van Wunderlist noemen. De enige reden dat to-do op mijn telefoonlijst staat is zodat ik dingen aan mijn werk takenlijst kan toevoegen vanaf mijn privé telefoon.

  7. Origineel geplaatst door shardphoenix
    Only available on MacOS 🙈🤦🏼‍♂️🤷🏼‍♂️…ja want ik wil juist mijn mac erbij pakken als ik even snel naar mijn todo list wil lijken…zucht.

    Ik houd het nog wel bij OneNote. Doet hetzelfde.

    Ik gebruik 2Do nu op mijn iPhone en Mac en dat is het eerste wat ik open als m’n Mac aangaat. Scheelt enorm veel ruimte in je hoofd. Dus ja, dat wil ik 😂.

    Maar zoek naar iets wat zowel op iOS, MacOs en Windows werkt.

  8. Joost post: Maar zoek naar iets wat zowel op iOS, MacOs en Windows werkt.

    ToDo werkt dus op iOS en Windows, integreert zelfs met Outlook en Office 365 en nu dus ook op de Mac, dus je zoektocht kan als voltooid beschouwd worden….

  9. @shardphoenix:

    Er staat een verkeerde link n het artikel als je voor iOS To-Do wilt downloaden. Zoek gewoon ff in de Appstore zelf.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.