Reacties voor: Microsoft onthult ‘Handoff-functie’ voor iOS en Windows 10

Microsoft Your Phone werkt op iOS en Android
Microsoft heeft een Handoff-achtige functie aangekondigd, waarmee je geopende apps en browservensters kunt zien op al je apparaten. Daarmee wordt het voor iPhone- en iPad-gebruikers makkelijker om te wisselen naar een Windows 10 PC en door te gaan waar ze waren gebleven.

Reacties: 9 reacties

  1. Totaan het punt waar de Microsoft Edge browser op iOS vereist is was ik enthousiast. Wel mooi om te zien dat Microsoft op deze manier probeert hun klanten tegemoet te komen.

  2. Helemaal mee eens. gebruik zelf GoogleChrome en dan werkt het dus niet.@Andor:

  3. Origineel geplaatst door Andor
    Totaan het punt waar de Microsoft Edge browser op iOS vereist is was ik enthousiast. Wel mooi om te zien dat Microsoft op deze manier probeert hun klanten tegemoet te komen.

    Exact dit. Mag ook in de eerste alinea, ipv ios gebruikers zou ik microsoft edge gebruikers zetten.

  4. Tja, idd tot aan Edge was het leuk. Begrijp niet waarom MS maar door gaat met dat kanslozen tablet browsertje.

  5. Misschien gek om hier te vragen, maar ik heb een MacBook Air (2017 model) en een iPhone met iOS 11.3 en ik krijg handOff maar niet werkend tussen die 2. Ze gebruiken hetzelfde Apple ID, iemand die weet hoe ik dit op kan lossen?? 😁

  6. Ik gebruik met dit soort dingen zelf Pushbullet. Net íets meer werk, maar wel makkelijk om het naar 1 of meerdere devices te sturen.
    Misschien voor sommige ook wel leuk om te proberen, ik gebruik het best vaak en vind het echt een aanrader!

  7. @N: Geen gekke vraag – HandOff werkt voor geen meter.

  8. Zo jammer dat Apple zulke strenge regels rond API’s heeft. Te veel gefocused op eigen business en te weinig op de gebruikers

  9. Poor Microsoft. Ze stuntelen maar wat aan. Op mijn werk zit ik mezelf maar te mailen om dingen van mijn iPhone naar mijn Windows PC te krijgen. Ook geen Airdrop mogelijkheden.
    Ook moet je na al die jaren in Windows nog documenten actief opslaan.
    En het enige waar ze mee komen is een ingewikkeld OS met half win32 apps en Windows Store apps en niemand begrijpt er nog iets van.
    En nu dit. Microsoft Edge. Wie gebruikt dat gedrocht?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.