Reacties voor: Ook Microsoft werkt aan AirPods-concurrent: Surface Buds

Microsoft bracht eerder al een eigen koptelefoon uit onder het Turface-merk. Nu wordt er ook gewerkt aan draadloze oordopjes. De Surface Buds moeten een concurrent worden voor de AirPods.

Reacties: 7 reacties

  1. Ontwerp van het Microsoft concept staat 100-0 achter op iPods maar biedt wel de mogelijkheid om ze te ‘gieten’ (otoplasten van te maken) en dat geeft weer mogelijkheden om ze onder de helm op de motor te dragen. Nou lukt dat met iPods of andere ‘buds’ ook wel maar een combinatie tussen passieve gehoorbescherming en muziek zou ideaal zijn.

  2. Origineel geplaatst door Arie
    Ontwerp van het Microsoft concept staat 100-0 achter op iPods maar biedt wel de mogelijkheid om ze te ‘gieten’ (otoplasten van te maken) en dat geeft weer mogelijkheden om ze onder de helm op de motor te dragen. Nou lukt dat met iPods of andere ‘buds’ ook wel maar een combinatie tussen passieve gehoorbescherming en muziek zou ideaal zijn.

    Blijft nog je mening. Ik moet zeggen dat dit meer in het oor zit en daardoor niet als electrische tandenborstel er uit ziet.

    on topic. Nadeel van alle oortjes van de toestel bouwers is dat je nog meer opgaat in een ecosysteem en nog moeilijker overstapt.

  3. De originaliteit en het gevoel van smaak is, zoals gewoonlijk, weer ver te zoeken bij microsoft. Slecht gejat of slecht gedaan.

  4. Wat een “Bud”jaar😂

  5. IPods in je oren 😂😂

  6. @sjaak: Eh, is toch altijd “je mening”? Maar ik zal er voortaan bij zetten dat het mijn mening is en niet die van iemand anders.

  7. @Erik-jan: Draadloze oordopjes zijn al jaren op de markt. Dus wie jat nou eigenlijk van wie? 😉

    Het mooie van deze dopjes is dat ze er niet zo stom uitzien als Airpods en dat ze wat beter in je oorschelp lijken te passen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.