Reacties voor: Einde voor Windows 10 Mobile, Microsoft raadt (ook) iPhone aan

Microsoft gaat eind 2019 stoppen met ondersteuning van smartphones. Er komen vanaf december 2019 geen updates voor Windows 10 Mobile uit. Je hoeft vanaf dat moment ook geen beveiligingsupdates meer te verwachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Artikel voelt een beetje vreemd/eenzijdig. WM/WP maakte absoluut indruk, maar de app-gap was er wel degelijk. Die is nooit opgelost. Dat lukte ook niet met de ijzeren greep en exclusives die Apple en Samsung creerde.

    Vanuit de consument is dit ook niet best. Er valt immers nog maar heel weinig te kiezen, namelijk: iOS of Android. Niet bepaald riant qua keuzes.

    Maar I guess yay for Apple-lovers ofzo?

  2. Jammer, ik heb twee gehad en het beviel prima!

    Beter dan Android wat ik daarvoor had.

    Voor het werk moest ik of Android of Apple dus toen moest ik het achterlaten, wel heb ik nog een tijdje mijn 2e toestel een Microsoft gehad. Super prijsniveau , goede service keer 1 kapot laten vallen ,is gratis gerepareerd terwijl men wist dat ie gevallen was.En de live tiles! Dat ziet er beter uit dan die apps op Apple en droid
    Veel levendiger, en je kunt dingen gelijk zien en zelf bepalen hoe groot de app is.

    Toen de bank t platvorm ook liet vallen heb ik mijn laatste Microsoft geruild met iemand voor een 4s.

  3. Dit wist iedereen al behalve Steve Balmer😂😂
    Al was het alleen al door het erbarmelijke aanbod en die draken van Tegels, of de absoluut nergens mee compatible strategie, en o wee als je de gegevens over moesten naar een ander platform dan was je aan de beurt.Opgeruimt staat netjes.

  4. Microsoft raadt 2 besturingssystemen aan tw: IOS of Android maar gezien dit platform snap ik de titel wel.

  5. (Red.) Artikel iets herschreven om meer recht te doen aan het nieuwsfeit. Maar we zijn wel een Apple-site en kiezen dus voor die insteek. Reacties opgeschoond.

  6. Hoewel ik al lang weg ben bij Windows 10 ben ik nog steeds grote fan van de tiles. Wat dat treft vind ik iOS nog steeds minder, zoek me altijd wild naar appjes. Innovatief maar helaas niet doorgebroken….

  7. @koekiemonster: neu…. ben ook voor keuze. Apple heeft zn voors en tegens….

  8. Microsoft raad dus de enige twee die nog bestaan aan tja dat hoef je niet in een kop te zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.