Reacties voor: Microsoft reikt oplossingen aan voor Exchange-probleem in iOS 6.1

Microsoft heeft een supportdocument met workarounds beschikbaar gesteld, voor mensen met een iPhone met iOS 6.1 die last hebben van snelle batterij-leegloop door Exchange.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Mijn werkgever (rijksoverheid) blokkeert IO6.1 en dat is super vervelend!

  2. Ik had hier in 6.0 last van tot medio half december. Na het wissen van account en opnieuw toevoegen zijn de problemen niet meer teruggekomen.
    Wij werken met 4 iPhone’s op hosted Exchange 2010. Het is dus geen algemeenheid dat het tot problemen leidt.

  3. Ik had dit probleem ook op mijn iPad (derde gen.). Ik heb het exchange account verwijderd en opnieuw ingesteld. Probleem is verholpen. Mijn iPhone 4S had er geen last van.

  4. Ik heb hier nooit last van gehad, maar had wel mijn exchange-account opnieuw toegevoegd nadat ik geüpdatet had. Hoor het wel van heel veel collega’s. Maar die willen de moeite niet nemen het account opnieuw toe te voegen

  5. Go Microsoft go go.
    binnenkort win8,5 op de iphone/ipad 😀

  6. Ik heb hier zelf geen last van gehad, maar ook de TUe heeft helaas mijn toestel geblokkeerd. Hopelijk komt er snel een fix!

  7. opnieuw toevoegen exchange account helpt niet bij mij 🙁

  8. Ook NS blokkeert 6.1 en 6.1.1. Moet ik dalijk toch mijn HTC uit de kast halen grrrrrr.

  9. Als je in Exchange de iDevice ontkoppelt en vervolgens via het toestel weer een account aanmaakt, wil dat ook helpen, lees ik zojuist op een UK-blog

  10. Het probleem is niet dat jij er als iphone gebruiker last van hebt, maar dat het hele mailverkeer plat kan komen te liggen (om niet te spreken over de onmogelijkheid om backups te maken als alle logbestanden vollopen) als je agenda activiteiten op je apple device uitvoert.

    Als je er zelf geen last van hebt heb je vermoedelijk een goede ICT afdeling.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.