Reacties voor: Microsoft overweegt Office voor iPad te maken

Het is nog niet officieel bekend gemaakt, maar Mike Tedesco, Senior Product Manager heeft laten weten dat Microsoft naar de mogelijkheden aan het kijken is om Office, de productiviteitssoftware van Microsoft, voor de iPad beschikbaar te maken.
Lees het complete artikel → Microsoft overweegt Office voor iPad te maken
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 12 reacties

  1. Dat zou wel een enorm pluspunt zijn. Dat was voor mij toch nog wel een drempel. Aangezien .doc toch nog door iedereen gebruikt wordt hier. Nu maar hopen dat -als het gaat komen- het een beetje snel komt, en niet pas een jaar na de release van de iPad..

  2. En ik toch maar denken, dat haast iedereen al op OpenOffice is overgestapt!!??

    Goed en gratis!

  3. Origineel geplaatst door Tom
    Dat zou wel een enorm pluspunt zijn. Dat was voor mij toch nog wel een drempel. Aangezien .doc toch nog door iedereen gebruikt wordt hier. Nu maar hopen dat -als het gaat komen- het een beetje snel komt, en niet pas een jaar na de release van de iPad..

    Apple’s office tools werken ook met MS formaten

  4. Toch fijn om te zien dat MS niet stil zit als ‘t gaat om Apple development!

  5. Leuk ja, maar misschien dat MS eerst over de brug kan komen met Office voor de iPhone? Dat hadden we het ruim een jaar geleden ook over.

    Gevalletje van vaporware lijkt me…

  6. Microsoft zou er goed aan doen om hun software beter geschikt te maken voor bediening via (multi)touch, niet alleen voor de iPad, maar ook voor tablets en netbooks met touchscreens die op Windows 7 draaien.

  7. @brabant, omschrijf even “iedereen” in jouw context? Als dat jouw vriendjes zijn is dat niet meteen de hele wereld hoor. Toevallig laatst OO weer eens geprobeerd, hup naar de vuilnisbak. De lat hoeft niet lager omdat het gratis is. Dit weekend 3.2 maar weer eens proberen.

    Ik neem trouwens aan dat Steve niet wil dat Office naar de iPad komt omdat er genoeg (gratis) alternatieven zijn. De implementatie van MS laat ook nog wel eens te wensen over.

    Daarnaast komt er dan mogelijk een MSN versie die ineens een webcam ondersteunt……..o nee, hij kan niet in beeld want hij heeft een iPad. Da’s toch niet zo cool lijkt me als iedereen met een el-cheapo netbook dat wel kan.

  8. Origineel geplaatst door Ibrahim
    Origineel geplaatst door TomDat zou wel een enorm pluspunt zijn. Dat was voor mij toch nog wel een drempel. Aangezien .doc toch nog door iedereen gebruikt wordt hier. Nu maar hopen dat -als het gaat komen- het een beetje snel komt, en niet pas een jaar na de release van de iPad..Apple’s office tools werken ook met MS formaten

    Ja, dat wel. Maar is het andersom ook mogelijk? Een bestand wat je in iWorks maakt opslaan in een doc of excel formaat, zo dat het te openen is op een windows machine?

  9. Origineel geplaatst door Aus
    Ik neem trouwens aan dat Steve niet wil dat Office naar de iPad komt omdat er genoeg (gratis) alternatieven zijn.

    Voor de omarming van de iPad in de zakelijke wereld zou het juist goed zijn als MS Office erop verkrijgbaar zou zijn. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat Steve Jobs hierop tegen zou zijn.

  10. @Christiaan, sorry ik was de 😉 vergeten. Ik probeer een parallel te trekken met Flash op de iPad.

  11. Origineel geplaatst door Aus
    @Christiaan, sorry ik was de vergeten. Ik probeer een parallel te trekken met Flash op de iPad.

    Het is je vergeven 😉

  12. @tom:

    Tom je kan vanuit pages exporteren naar word, pdf, rtf of platte tekst. Wat je wil!!
    Dit geld ook voor de andere producten numbers en keynote. Is compleet compatible met andere MS-Office producten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.