Reacties voor: Microsoft neemt Wunderlist-apps over

Microsoft heeft 6Wunderkinder, maker van de Wunderlist todo-apps, definitief overgenomen. Eerder nam Microsoft andere apps over, waaronder Acompli (nu Outlook)
Lees het complete artikel → Microsoft neemt Wunderlist-apps over

Reacties: 9 reacties

  1. Na Sunrise Calendar nu ook Wunderlist! Ik hoop dat Microsoft hiermee echt een comeback gaat maken op de smartphonemarkt. Ik ben gecharmeerd van Windows 10 en ik wil weer na jaren Android terug naar Apple en deze nieuwe ”Microsoft” apps zouden hier zo veel extra’s aan toevoegen

  2. Ik vind het ontzettend bedroevend en zal weer naar een alternatief gaan kijken. Ik wil juist weg van die centralisatie en hou van de onafhankelijkheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht van kleinere ontwikkelaars. Ik heb al vaker contact gehad met de ontwikkelaars van Wunderlist en het is gewoon prettig om snelle en persoonlijke reacties te ontvangen als iets niet werkt of als je een idee hebt. Ik neem het 6Wunderkinder niet kwalijk, met dat soort geld kan veel gerealiseerd worden. Jammer is juist dat het voor grote bedrijven als Microsoft peanuts zijn en Microsoft thans ook geen garant voor kwalitatieve apps is. De enige app waar ik om meerdere redenen nog geen beter alternatief voor heb is Skype, maar het is beslist geen goede app.

  3. Ik begrijp wat je bedoelt Kallt. Maar in dit geval is het wel goed dat Microsoft de koper is. Zij houden de apps tenminste in leven. Als Apple of Google iets opkopen, dan verdwijnt het meteen van de markt.

    Microsoft wil echt wel zijn verloren positie terugwinnen en is met een charme-offensief bezig.

  4. @KALLT: Ik sluit me hier volledig bij aan, dit is toch een beetje zonde…

  5. Apple laat hiermee echt steken vallen. Ze ontwikkelen hun standaard-apps al jaren niet, behalve paar extraatjes bij iMessage. Ze moeten nieuwe, innovatieve apps maken of hun bestaande apps blijven ontwikkelen, zoals Microsoft dit nu doet. Softwarematig zorgt Microsoft echt voor een (toekomstige) doorbraak op vele apparaten!

  6. Getverrrrr… Microsoft!

  7. Nog meer data in Amerikaanse handen…

  8. Ja hoor, meteen weer wat te zeiken hebben. Wacht nou eerst eens gewoon af of er überhaupt iets zal veranderen voordat je gaat lopen janken.

  9. @snr: wat dacht je van de samenwerking met IBM?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.