Microsoft Outlook voor Mac gratis te gebruiken

Reacties voor: Microsoft maakt Outlook voor de Mac voor iedereen gratis beschikbaar (net als op iOS)

Je hebt voor Microsoft Outlook voor de Mac geen Microsoft 365 of Office meer nodig. In de nieuwste versie kan iedereen de mail- en agenda-app op de Mac gebruiken, net zoals dat al jaren op de iPhone en iPad kan. En de app is meteen helemaal geoptimaliseerd voor Apple Silicon.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Al heel lang met veel tevredenheid afscheid genomen van Outlook en Gmail. Spamverspreiders zijn het.

  2. Is dit Outlook een beetje goede mailprogramma? Ik gebruik nu op de iMac het eigen mailprogramma van Apple, maar vind het niet heel gebruiksvriendelijk.

    Via mijn werk op Windows machine ken ik Outlook. Werkt daar prima en voor mij logisch. Daar kan je bv ook het onderwerp van de mail aanpassen. Heel handig. Dit mis ik echt in Mail. Voordat ik nu alles ga omzetten naar Outlook wil ik graag wat tips of ervaringen lezen.

  3. Outlook op Mac werkt prima. Het enige dat ik mis (of niet kan vinden) is de optie om een mail in te trekken.

    Ik gebruik Outlook op mijn Mac voor het (thuis)werken. Apple Mail gebruik ik privé.

  4. Even uitgeprobeerd voor ik commentaar geef maar het is een bijzonder simpele app met weinig instelmogelijkheden. Hoewel ik Windows gebruik voor mijn PC wil ik deze app absoluut niet op mijn iPhone of iPad hebben. Voor mij werkt de standaard mail app van IOS prima. De mailapp van Outlook lijkt puur gemaakt om je te verleiden om zoveel mogelijk Microsoft apps op je toestel te zetten, gezien de vele links in de app. Ik heb zelfs OneDrive van mijn Windows PC verwijderd en gebruik daar voor in de plaats iCloud. De Gmail app wil ik helemaal niks van weten op mijn iPhone.

  5. Outlook gratis. Zou echt raar zijn als iemand hiervoor wil betalen.

  6. Versiegeschiedenis is 2 w. geleden, ga straks thuis ff proberen.

  7. Helaas vanaf macOS 11.0

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.