Reacties voor: Microsoft OneNote: iOS 7-stijl, documentenscanner en notitieblokken

Microsoft OneNote voor iPhone heeft nu een iOS 7-ontwerp, een documentenscanner en aparte notitieblokken en tabbladen voor notities.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik heb in het verleden wel eens OneNote gebruikt, maar schrok enorm van de grootte van de app (dik 400 MB) en mijn iPad stond toch al veel te vol… Gebruik nu Evernote.

  2. Origineel geplaatst door Joost
    Ik heb in het verleden wel eens OneNote gebruikt, maar schrok enorm van de grootte van de app (dik 400 MB) en mijn iPad stond toch al veel te vol… Gebruik nu Evernote.

    OneNote is heel handig maar inderdaad het is een belachelijk grote app.

  3. Misschien “off topic” maar toch: er was gisteren ook een update voor OneNote voor OS X. Met ca. 66 MB (in het geheugen) is de app nu ook een stuk kleiner dan voorheen (maar nog altijd even traag).

  4. Origineel geplaatst door Veronica
    OneNote is heel handig maar inderdaad het is een belachelijk grote app.

    Daarom hebben de makers de app naar eigen zeggen met zo’n 20 procent kleiner gemaakt, naar 90 MB.

  5. Ik mis eigenlijk nog steeds de functie om te kunnen tekenen (lijntjes trekken bijvoorbeeld of gewoon te kunnen schrijven met een tekentablet ofzo).

  6. Top app, werkt perfect voor alle opties die ik nodig heb. Nu sinds de update ook nog eens de ios 7 style dus ik ben helemaal tevreden. Gebruik het voor werk en privé 🙂

  7. Geen wachtwword protectie net als trouwens OneDrive #fail

  8. Kan je nou al tekenen in deze app ?

  9. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik mis eigenlijk nog steeds de functie om te kunnen tekenen (lijntjes trekken bijvoorbeeld of gewoon te kunnen schrijven met een tekentablet ofzo).

    Ik werk met alles door elkaar, iphone, Osx, W8.1 en dan is dit een handige app. Op de Windows variant kun je wel tekenen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.