Reacties voor: Microsoft OneDrive laat je meerdere documenten scannen en mappen offline bewaren

Office 365-gebruikers kunnen nu een stuk meer doen met de OneDrive-app. Met de nieuwste update kun je complete mappen offline bewaren. Ook is er een verbeterde documentscanner.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Leuk hoor al die nieuwe functies. Maar laten ze alsjeblieft eerst zorgen dat hun basis dienst, opslag in de cloud, goed werkt. Synchroniseren gaat tergend langzaam en de app op iPhone en iPad klappen er continue uit. Zolang Microsoft Onedrive beschouwt als gratis dienst, ondanks dat het een onderdeel is van Office 365 waar je grof voor betaalt, vrees ik het ergste.

  2. Hij doet het eindelijk ook weer eens bij mij met uploaden. Werkte echt een maand of anderhalf niet meer goed. Verder, mooie facelift!

  3. Hoe scan je documenten met OneDrive dan????

  4. Mappen offline werkt niet bij mij. Als ik een bestand selecteer verschijnt de parachute maar als ik een map selecteer niet. Iemand een idee?? Zowel op iPhone als iPad. Oh, en ik heb een Office abonnement.

  5. Eens met Sander,
    Het lijkt wel of Microsoft de sync functie maar niet op orde krijgt.

    Waar ik me ook aan irriteer is het feit dat documentnamen die door alle gangbare clouddiensten zoals box, dropbox en icloud gewoon worden geaccepteerd, door microsoft worden geweigerd.
    Hierdoor moet je iedere keer als je een document van de ene clouddienst naar de andere wil verhuizen je de documentnaam aanpassen.

  6. @Ibl: Work Offline werkt bij mij en mijn collega’s ook niet op de iPad met iOS11+ en OneDrive v9.6. Indien offline kunnen we hooguit een document openen in lees modus, en als het document al open staat zelfs wijzigen, maar bottom line is dat het voor ons niet aan de verwachtingen voldoet. Wij hebben een MS Global License. Overigens, zou het parachute ikoon in de nieuwe versie vervangen moeten zijn door een wolkje met een pijltje naar beneden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.