Reacties voor: Office voor Mac kan je Word-document nu vertalen naar 60 talen

Ook concepten synchroniseren voor Outlook
Microsoft Office voor de Mac krijgt een aantal handige updates, onder andere voor Word. Office 365-gebruikers kunnen nu gebruikmaken van kunstmatige intelligentie (AI) voor vertalingen. Bovendien laat Outlook voor iOS je nu snel verder werken aan je concepten van andere apparaten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Heeft iemand enig idee hoe het inmiddels is gesteld met de privacy (uitlezen van e-mail)?

  2. Ik hoop dat ze ééns wat doen aan het probleem, waarbij ik in outlook continue bij elk nieuwe e-mail mijn wachtwoord moet invoeren. Overigens werkt Word ook steeds rampzaliger, kan word niet normaal afsluiten. Ik moet een template eerst opslaan en dan alsnog werkt het niet. Mocht iemand hier een oplossing voor weten, hoor ik het graag, maar voorlopig gebruik ik liever wat anders.

  3. Origineel geplaatst door Gino
    Ik hoop dat ze ééns wat doen aan het probleem, waarbij ik in outlook continue bij elk nieuwe e-mail mijn wachtwoord moet invoeren. Overigens werkt Word ook steeds rampzaliger, kan word niet normaal afsluiten. Ik moet een template eerst opslaan en dan alsnog werkt het niet. Mocht iemand hier een oplossing voor weten, hoor ik het graag, maar voorlopig gebruik ik liever wat anders.

    +1
    Ik word gek van outlook. Met 6 mailaccounts is het elke ochtend trouwens de vraag welk mailadres er nu weer moeilijk gaat doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.