Reacties voor: ‘Microsoft Office voor iPad verschijnt in november’

Een anonieme bron heeft aan BGR verteld dat de iPad-versie van Microsoft Office mogelijk in november verkrijgbaar zal zijn. De app zal daarnaast ook voor Android verschijnen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. eindelijk zeg werd wel eens tijd

  2. yep eindelijk. kan ik ook van dat bagger oaffice pakket van Apple af. Refund? hahahaha
    hoop dat het compleet is met alle onderdelen.

  3. Hopelijk weet Microsoft gelijk goed uit te pakken, en zal het Pages (en iWork) snel vervangen. Word-bestanden en Pages werkt niet echt lekker samen. Nu maar hopen dat het ook echt op komst is.

  4. Dat is wat je noemt, een kogel in eigen voet schieten.

    Ik zou het serieus overwogen hebben, om naar een windows8 tablet over te schakelen, voor een volwaardige office

    (ik zou vloeken, met het kapitaal, dat ik al aan ios applicaties uitgegeven heb, maar ik zou het zeker overwogen hebben)

    En nu brengen ze office voor ios uit. Sorry jongens, ik blijf waar ik ben.

  5. @civman: Bagger pakket? Ik heb alleen keynote maar dat programma is heldig! Zoveel beter dan powerpoint dat ik korte presentaties liever op m’n ipad dan m’n hp’tje maak.

  6. Als MS nou hun producten eens los zou aanbieden. Ik heb liever word dan pages……maar veel liever keynote dan powerpoint. Excel wil ik ook niet…….heb een hekel aan excel management 🙂

  7. als dit echt een goede office versie word dan denk ik dat heel veel bedrijveer een iPad kopen, omdat ze dan vrijwel alles kunnen met een iPad en zeker omdat die app ook goed samenwerkt met je pc omdat er maar weinig bedrijven zijn die mac gebruiken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.