Reacties voor: ‘Microsoft Office voor iPad meer dan 27 miljoen keer gedownload’

De iPad-versie van Office (Word, Excel en PowerPoint) is inmiddels meer dan 27 miljoen keer gedownload.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Gedownload. Leuk om mail attachment mee te openen. Thats it. Ik edit toch niks/zelden iets op mijn iPad of iPhone, ondanks het feit dat ik wel een Logitech keyboard heb en de iPad met name zakelijk gebruik. Ga daar echt geen 100 euri per jaar voor betalen.

  2. Mar hoe vaak wordt het gebruikt? Zelf ook gedowload en weer verwijderd……de tie-in met 365 maskt het voor mij nutteloos.

  3. Bij mij was ie er na 5 minuten er al weer af.
    Ik ga echt niet per jaar betalen.

  4. Wij hier thuis hebben naar aanleiding van die Apps een Microsoft office 365 abonnement afgesloten, voor 10 euro per maand 5 gebruikers valt echt wel mee. Dat is 2 euro per gebruiker per maand. Ga maar eens naar wat office aanschaffen normaal kost, en t gemak om nu via de iPad te kunnen werken is ideaal.

  5. Voor de meeste studenten (België toch) is het gratis dus binnen deze doelgroep zal de app zeker wel veel gebruikt worden.

  6. Bij mij na 2 minuten. Ik had geen Windows email account. Ik wil niks in de cloud hebben. Kan je net zo goed iCloud gebruiken.

  7. Grootste markt is toch zakelijk en studenten. Consumenten gaan uiteindelijk echt wel over let maar op. Leuk al die alternatieven maar niets werkt zoals je echt wil en dat heb ik met office wel. Groeten – een mac fan.

    iWorks Bah
    Google docs – prachtig voor std dingen
    QuickOffice met Google pfff
    Openoffice
    En al die andere.

    Allemaal krijgen ze het niet van de grond en Google ligt gewoon te slapen met hun Google platform.

  8. Origineel geplaatst door
    Grootste markt is toch zakelijk en studenten. Consumenten gaan uiteindelijk echt wel over let maar op. Leuk al die alternatieven maar niets werkt zoals je echt wil en dat heb ik met office wel. Groeten – een mac fan. iWorks Bah
    Google docs – prachtig voor std dingen
    QuickOffice met Google pfff
    Openoffice
    En al die andere. Allemaal krijgen ze het niet van de grond en Google ligt gewoon te slapen met hun Google platform.

    Ik zie consumenten echt geen geld per jaar gaan betalen. Ik ben een zakelijk gebruiker en twijfel nog steeds. Als consument heb je toch bijna geen ingewikkelde functies en formules nodig, dus dan kan je gewoon uit de voeten met de alternatieven, zoals Openoffice of Libre Office. Het is gewoon schandalig dat je Office op de iPad alleen kan gebruiken (lees: bewerken) mits je een jaar abonnement hebt. Waarom geen eenmalige prijs? Microsoft is echt helemaal de weg kwijt. Maar dit zal binnenkort wel mogelijk worden, want Microsoft is de laatste tijd goed in het herstellen/repareren van eerdere besluiten (Startmenu Win 8 / overdraagbaarheid Office 2013 licentie etc)

  9. @shardphoenix: Tjonge, wat een suffe argumenten weer. Volgens mij heb je ze net zo lang gebruikt al de meeste Office op de iPad hebben gebruikt.

    Ben zelf sinds de laatste versie compleet over op iWork. Klopt, ze hebben ‘m wat gestript, maar het werkt. Bestanden zijn zonder verbouwingen van de layout om te zetten naar Office, iCloud werkt fijn, maar je krijgt wel nog steeds vanaf het begin de mogelijkheid het offline op te slaan (wat Google gewoon negeert). En je krijgt het pakket gewoon bij je nieuwe Mac of iDevice.

    Eigenlijk zonde als je als Mac gebruiker niet een top pakket als iWork gebruikt.

  10. Waarom dat geklaag over de abo vorm van Office 365? Apple doet precies hetzelfde met hun iCloud. Sterker nog, Office365 biedt veel meer voor de gebruikers dan iCloud, voor minder geld. Voor €100 per jaar heb je voor 5 mensen office, office online en 27GB pp aan cloud opslag. Oh en 60 minuten Skype credit. Dat gaat je met iCloud niet lukken.

  11. Op de iphone office kan je niet eens een foto toevoegen,wat moet je er dan mee?

  12. @Marco:
    Alweer een voorbeeld van Apple met peren vergelijken hier.

    De voordelen die je noemt zijn al een lachertje op zich (afgezien van de ruimte die bij icloud idd wat beperkt is). iCloud heeft veel sterke kanten en werkt echt super op veel gebied. Véél beter dan het walgelijke MS alternatief. En wat betreft Office: een kwestie van tijd voordat dat meer en meer aandeel zal verliezen. Apple heeft gekozen voor een uitstekende strategie door standaard SW gratis te maken (HW model is immers uiterst rendabel). Dat zal MS op den duur zeer gaan doen. Wèl zal dan eerst de competabiliteit verbeterd moeten worden…

  13. Gratis hoezo???Niet juist, je moet betalen hiervoor!Onjuiste informatieverstrekking ,vandaar zoveel downloads….zegt niks over gebruik ervan!!!

  14. Ach ieder heeft zijn eigen voorkeuren, punt. Gebruik office ook zakelijk met een abbo en ben er tevreden mee. Denk ook niet echt dat MS het van de ‘normale’ consument moet hebben.

  15. Via het werk 12 euro voor Office 2013, en onbeperkt houdbaar op 3 PC’s of 1 Mac, dus 10 euro per maand is echt belachelijk… @Jeroen:

  16. @piet: Dat klopt niet helemaal. Je kan het gewoon gratis installeren en gebruiken om documenten te lezen en presentaties te geven. Alleen voor bewerken heb je een abonnement nodig. Maar je maakt een fout die veel mensen maken. Ik heb in mijn review ook aangegeven dat Microsoft dat onduidelijk heeft gecommuniceerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.