Reacties voor: Microsoft Office voor iPad biedt nu maandabonnementen

Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint voor iPad zijn nu ook met een maandabonnement te gebruiken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Dat klopt niet je 1 TB OPSLAG per gebruiker en 5 gebruikers Max x 5 pc . In totaal 5 TB en geen 20 GB

  2. Nog steeds vreselijk duur dus, en tot in de eeuwigheid betalen…

  3. Ik houd het nog steeds bij Google Docs. Ik wil best betalen voor meer cloud ruimte wanneer nodig, maar ik ga niet betalen om de apps volledig te kunnen gebruiken.

  4. Wel leuk, maar zitten veel mensen echt op die pc-licenties te wachten die je er verplicht bij moet kopen? Als je al Word enz. hebt (zit soms zelfs bij een nieuwe pc) dan ga je niet betalen voor extra licenties die je dan nooit zult gebruiken

  5. Ben ik de enige die alles gewoon download?

  6. @René: Oeps! Dat wisten we, maar we verwezen helaas naar een te oud artikel. We hebben de informatie bijgeschaafd. Dank!

    @Alex: In verhouding tot andere Office-apps als Google Docs wel ja, maar in verhouding tot andere betaalde cloudopslagruimte niet. Bij een Office 365-abonnement krijg je opgeteld 5TB online opslagruimte voor 99 euro per jaar. Bij Dropbox en Google Drive krijg je daarvoor 1TB – en bij Dropbox geen ingebouwde documentenapps.

  7. Ik mis nog wel een Access-versie voor iOS. En het zou helemaal goed zijn wanneer de drie aparte apps ook voor iPhone beschikbaar komen. De all-in-one Office-app voor iPhone lijkt echt nergens naar.

  8. Erg fijn is dat je met het abonnement zowel de pakketten voor Mac en Windows 8 ter beschikking hebt.

  9. @Martijn: Google Docs is op zich prima mee te werken, echter, de iPad versie (Quickoffice) is ronduit belabberd. En dan met name de tekstverwerker. Het feit dat die nog steeds geen ondersteuning biedt voor tabs, iets wat je toch regelmatig gebruikt in bepaalde documenten, is te triest voor woorden.
    Nou ben ik overigens geen MS Office fan.
    Ik zie eerst wel eens hoe Pages en zo werken op mijn nieuw aan te schaffen iPad.

  10. Met zo’n gezinsabonnement ‘heb je persoon de mogelijkheid Office op VIJF laptops of desktops te installeren’….?!
    Dat wordt dan voor mijn gezin 25 laptops/desktops. Tsjonge….zoveel hebben zelfs wij niet in huis

  11. Idioot duur!!! ook al krijg je er de OSX en Windows pakketten bij. Microsoft zal eerst moeten leren dat het aanzienlijk goedkoper moet (een tientje per jaar lijkt me een meer dan mooie prijs, ook voor MS)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.