Reacties voor: Office 365 nu in de Mac App Store verkrijgbaar

Microsoft heeft Office 365 via de Mac App Store uitgebracht. Je hoeft de apps niet meer via Microsoft te downloaden en krijgt automatisch updates binnen, terwijl je je andere Mac-apps bijwerkt.
Lees het complete artikel → Office 365 nu in de Mac App Store verkrijgbaar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. (Red.) De apps zijn nu verkrijgbaar in de Mac App Store

  2. Wat is het voordeel van de Mac app store Office apps versus degenen die gewoon door de update daemon van Microsoft worden onderhouden?

  3. Leuk die nieuwe app maar na downloaden moet ik een wachtwoord invullen en dat doet die niet. Erg vreemd want ik gewoon betaald voor dit pakket hebt het bij Microsoft gekocht dus raar dat het niet werkt

    • @Corine de Koning: Je moet een app wachtwoord invullen, niet je Microsoft account wachtwoord!, te verkrijgen via account.microsoft.com —> security —-> more security options —> App password

      @Sander: Via de Store loopt er geen aparte updater voor Office op de achtergrond, maar gaan de Office apps gewoon mee in het update proces van de Mac Store.

  4. Wat is het voordeel van Office tov Pages, Numbers en Mail?

    • @Eduard: Op zakelijk niveau wordt verwacht dat je met Word en Excel documenten werkt en Outlook uitnodigingen verstuurt.

    • @Eduard: Office gebruikt een standaard opmaak van documenten.
      Bovendien krijg je bij Office 365 1 TB aan online opslag en 60 belminuten met Skype per maand om elk nummer wereldwijd te bellen (mobiel en vast, geen betaalnummers uiteraard)

  5. Bij het vervangen van de office versie van Microsoft’s website, door deze..
    Is het dan verstandig deze mappen in de bibliotheekmap ook te verwijderen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.