Reacties voor: Microsoft bereidt Office-apps voor op Apple Pencil, iOS 9 en watchOS 2

Microsoft gaat de volledige Office-suite voorbereiden op de komst van watchOS 2, iOS 9 en de Apple Pencil. Zo maken de apps dankbaar gebruik van Multitasking en Time Travel.
Lars Paymans -

Reacties: 9 reacties

  1. Goed bezig Microsoft!

  2. Tegenstander van Redmond vanaf ‘t eerste uur, maar truth must been told: dit ziet er allemaal toch wel goed en degelijk uit en je merkt écht dat sinds die nieuwe gozer eindverantwoordelijk is Microsoft echt werk maakt van onm. Mac en iOS!

  3. @MrDelissen: Idem, zelfs waar het ten koste gaat van de eigen Surface

  4. Als het om business gaat, zien ze toch wel dat ze elkaar nodig hebben: Microsoft om Office levend te houden en Apple om de iPad Pro ook zakelijk te kunnen inzetten in een wereld vol Office gebruikers !

  5. Zou graag eerst de stand-alone versie van Office 2016 zien aankomen.
    Voorlopig moet ik nog maandelijks mijn 365 abonnement betalen om de 2016 versie te kunnen gebruiken … :-/

  6. Hoewel ik keynote graag gebruik en gelijk vindt aan powerpoint, is Excel onverslaanbaar. Goed dat Apple en Microsoft bij de Office-suite samenwerking niet schuwt.

  7. Geen office app komt er op mijn Apple product 👍, maar sowieso heb ik al geen office product thuis op mijn systemen staan gebruik het thuis nooit.

  8. Origineel geplaatst door Dennis
    Geen office app komt er op mijn Apple product 👍, maar sowieso heb ik al geen office product thuis op mijn systemen staan gebruik het thuis nooit.

    houden zo dan. Nu wel bijlage’s aan een mail toe te voegen op phone en pad 👍🏻👍🏻

  9. Origineel geplaatst door MrDelissen
    Tegenstander van Redmond vanaf ‘t eerste uur, maar truth must be told: dit ziet er allemaal toch wel goed en degelijk uit en je merkt écht dat sinds die nieuwe gozer eindverantwoordelijk is Microsoft echt werk maakt van onm. Mac en iOS!

    Erger nog, zelfs Windows is er enorm op vooruit gegaan na Vista. Het valt te hopen dat Apple echt dezelfde lessen uit Yosemite trekt als MS destijds uit het Vista debâcle heeft gedaan😄 en dat El Capitan (en iOS9) ècht de beloofde verbeteringen brengen.

    On topic: Jarenlang volgehouden om iWork en Open/Libreoffice te gebruiken om maar MS te mijden, maar sinds de gratis MSoffice apps voor iOS valt het niet langer te ontkennen: die zijn de beste oplossing, bieden de beste garantie voor uitwisselbaarheid met Windows gebruikers en hebben nu zelfs in gebruiksgemak (imho) iWorks apps ingehaald en achter zich gelaten.

    Overigens wel héél bijzonder om op een Apple keynote sprekers van MS te zien. Als je dat een paar jaar geleden had voorspeld was je gek verklaard 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.