Reacties voor: Microsoft, Nokia, Nintendo en notebookfabrikanten reageren op iPad

Microsoft, Nokia en Nintendo hebben gereageerd op Apple's lancering van de iPad. Notebookfabrikanten staan daarentegen voor een ander probleem: hoe kunnen ze concurreren tegen de iPad en ook nog geld verdienen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. ‘k had ook geen positieve reacties verwacht eigenlijk… ze praten natuurlijk graag negatief over producten van een ander om er zo zelf beter uit te zien… Hoewel ze wel wat kritieke punten aankaarten, maar’t is nu eenmaal makkelijker de negatieve kanten van iets te benoemen dan de positieve kanten.

  2. Als ik kijk hoe het niet mogelijk is om op de iPhone vergaderverzoeken in de agenda te verwerken met (nota bene!) Apple’s MobileMe en het er naar uitziet dat ook de iPad niet met ics bestanden overweg kan… voor volwaardig gebruik van de agenda heeft ook de iPad dan gewoon te weinig aan boord. En daarmee reduceert Apple het apparaat tot een oversized iPhone waarmee je niet kunt bellen. Gemiste kans dit, ook al lijkt het voor velen maar een detail misschien.

  3. Nintendo vind het niet verrassend nee zij zijn verrassend.
    Nieuwe gameconsole en honderd games met Mario en alles is hetzelfde alleen de console is nieuw.

    Maar had ook niet verwacht dat er iemand positief was.

  4. Bij Microsoft reageerde Brandon Watson, directeur productmanagement. Hij vond het humoristisch dat Microsoft opener is dan Apple. Hij doelde daarmee op het feit dat de iPad op het iPhone OS draait

    zo wordt de iPad veel gebruiks vriendelijker, en door iedereen te gebruiken !

    zet maar een leek achter Win7 en een iPhone en zie wat er gebeurd in 5 min 🙂

    blijkbaar snappen nog steeds een hele hoop mensen niet waarom Apple voor het iPhone OS heeft gekozen 😕

  5. Verwachte reacties. En toch zien ze niet wat dit apparaat gaat doen in de huiskamer. Apple is over 3 jaar marktleider ook in deze branche. Wedden?!

  6. Ben het helemaal eens met je Mike van Hoenselaar. De markt raakte al een beetje in paniek, maar nu de iPad en prijzen bekend zijn lijkt het er toch erg sterk op de ze echt in paniek raken.

    Uitspraken die ze doen had ik wel verwacht. Welke concurrent gaat nou positief zijn over een product van haar concurrent 😉 Ze zijn ontzettend geschrokken van de instapprijs van de goedkoopste iPad, ze kunnen daar gewoon niet onder gaan zitten.

    Hoewel ik meer had verwacht van de iPad denk ik dat er wel degelijk een markt voor is, en de iPad goed gaat verkopen. Kijk maar eens terug naar de tijd dat de eerste iPhone en de iPod geïntroduceerd werden. Er zijn daarover toch behoorlijk wat stukken terug te vinden die zeer ”negatief” waren. Het zou slechts een hype wezen, die hype begint nu toch wel erg lang te duren 😉 Het is echter een klapper geworden, zeer populaire toestelen.

    Als we dat ding straks zelf in onze handen hebben gehad en er zelf even mee hebben kunnen spelen in een Apple Store of bij een APR Reseller dat we weer opnieuw verkocht zijn. De OS van Apple speelt hier een grote rol in mee naar mijn mening.

  7. Nintendo is zeker wel origineel met hun “a bigger DSi” (de DSi XL). Ik ben daar net zo “totally unimpressed” over als Iwata over de iPad …

  8. Laatste paar berichten zijn afkomstig van Apple-fanboys/girls. Ik had het al verwacht. Apple komt met troep aan en kijk naar de aandelen… Steve Jobs heeft zijn tijd ook gehad. Tijd voor innovatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.