Reacties voor: Kan een kleinere Xbox One het opnemen tegen de Apple TV?

Microsoft zou van plan zijn een kleinere en goedkopere Xbox One op de markt te brengen die het op zou moeten nemen tegen Apple's nieuwste Apple TV. Deze kleine Xbox zou op zijn vroegst in de tweede helft van 2016 verschijnen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Denk niet dat er een markt is voor zoiets. Kijk naar Razer. Die is er ook niet ingeslaagd toen ze de geflopte kickstarter over hebben genomen. Nu denk ik zelf dat de Apple TV voornamelijk voor het streamen van media wordt gebruikt en niet voor gaming. Iets wat Microsoft juist wel als focus heeft met Xbox.

  2. Ik heb net mijn Xbox one verkocht. Reden hiervoor was dat ik nu mijn synology ook kan benaderen via INFUSE PRO. Tevens vond ik de games totaal ongeschikt voor mijn zoontje van 3. De games op de ATV4 snapt hij en vind hij ook leuk (met zijn korte aandachtsspanne ๐Ÿ™‚ )

    Ben erg blij met de ATV 4 in combinatie met de nimbus draadloze controller. Zo kan papa fijn oceanhorn spelen als de kleine man ligt te slapen XD

  3. Na de zune wordt dit het tweede succesvolle project van MS. Dus niet. Denk dat de kracht van Apple zit in de apps. Dus op iPhone en tv zelfde games. Verder video en muziek streamen in je Apple ecosysteem. Het gaat om de apps. En gezien marktaandeel van win phone zie ik de Xbox light niet vliegen.

  4. Eens, Richard, hier ook zoiets, en daarbij vind ik spellen van bekende spelconsoles schreeuwend duur.

  5. Als ik er GTA V full spec op kan spelen wil ik hem wel ๐Ÿ™‚ .

  6. @Richard:

    Ik zou een Wii U voor ‘m halen. Het is misschien onpopulair, maar het heeft veel kwaliteit games en is geschikt voor de kleine onder ons. ๐Ÿ˜†

    Verder over de mini xbox, mij lijkt het niet zoon goed idee. Dit apparaat draait letterlijk op hetzelfde besturingssysteem als een Windows PC, dus eigenlijk voegt het niks toe en kan, doet en werkt het precies hetzelfde als een PC.

    Sorry, maar ik blijf bij de ๏ฃฟ TV.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.