Reacties voor: Microsoft gaat zoekmachine Bing toegankelijk maken voor iPhone-ontwikkelaars

Microsoft lijkt de interesse in het iPhone-platform te zijn verloren, nu ze een samenwerking met Nokia aankondigen. Maar in werkelijkheid wordt er hard gewerkt aan een oplossing waarbij de zoekmachine Bing in iPhone-applicaties te integreren is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Ik ben geen Microsoft-Hater ofzo, maar ik zal geen andere zoekmachine dan Google gebruiken tenzij er echt iets komt dat gewoon BETER is dan Google.

  2. @Hama:
    Ben je dan zo zeker dat Google de beste is, probeer het eens uit met Blind Search [http://blindsearch.fejus.com/] en vergelijk of jouw voorkeursresultaten altijd Google zijn.

  3. waarom zou ik de zoekmachine van mickysoft op mijn iphone willen als google de grootste is en prima werkt.

    (niet happen ik zit te stangen)

    BING: But I’am Not Google

  4. Ik word echt doodmoe van Microsoft. Eerst dat gepush van Live search de hele tijd, nu weer Bing. Zout op, het lukt jullie niet om Google te verslaan!

  5. ” Microsoft wil het makkelijker maken: je hoeft als ontwikkelaar straks alleen nog maar een library te linken, een object te maken en klaar is Kees.””

    zelfs dit is al te moeilijk voor mij…

  6. @: Geloof me: als je een ontwikkelaar bent weet je wat een library en wat een object is. Anders kun je er idd beter niet aan beginnen 😉

  7. @Bram

    Ik weet niet wat ik eigenlijk onder ”beste” moet verstaan. Ik ben nu eenmaal gewoon geheel gewend geraakt aan Google, ook is Google beter voor webmasters omdat je sites meestal binnen 1 week zijn geïndexeerd. En er zijn ook nog andere handige tooltjes voor webmasters.

  8. ik heb het een keer gebruikt dat bing maar het werkt gewoon niet…. vind niet wat ik zoek geef me 1 reden waarom ik bing zou gebruiken?

  9. Het irritante van Microsoft is dat als je nu zoekt via IE je meteen op BING komt, wil je Google toevoegen dan krijg je google.co.uk :/ Je krijgt het er niet makkelijk in. Hoop dat weer een vette boete krijgen.

  10. Bing is nog beta mensen…

  11. Bing in Nederland is niet te vergelijken met Bing in Amerika. Hier draait nog een beta.
    Zelfs Google bleek verrast te zijn door de goede prestaties van Bing.
    In dit kamp zitten een hoop Microsofthaters maar laten we wel objectief blijven.
    Feit is wel dat een hoop mensen aan Google gewend zijn.
    Wat mensen vooral willen vergeten is de drift waarmee Google informatie over en van ons verzameld. Verdiep je daar maar eens in. Eens kijken of je dan nog zo gek op Google bent.

  12. Ik ben zeker geen MS fan maar wat ze met Seadragon hebben gepresteerd is toch knap en zeer spectaculair. En google wordt met maps ook stevig aangevallen. Competitie is gezond.

  13. Volgens mij is Microsoft c.q. hun producten als Windows etc. aan het eind van hun “product life cycle”. Een echt serieuse verbetering van hun besturingssystemen is er niet gekomen, op de zoekmarkt zijn ze zwaar achter en ze maken nauwelijks eigen hardware. Plaats hierbij het laag bij de grondse afgeven op concurrenten, het zwalkende beleid ten aanzien van iPhone apps ontwikkelling en de lemen reus krijgt steeds meer gestalte.

    Het kan mij niet meer boeien wat Microsoft nog wel en niet gaat doen, het maakt ook geen bal meer uit, het is een achterhoede gevechtl; Microsoft zal drastisch moeten gaan hervormen, anders zie ik ze binnen 5 jaar aftaaien.

  14. nou wat AARDIG van MS zeg!
    [edit]
    (kat weer in mandje)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.