Reacties voor: Foto’s van iPhone naar Windows-pc sturen wordt gemakkelijker

Microsoft gaat foto's tussen iPhone en Windows PC's uitwisselen gemakkelijker maken. Het bedrijf werkt aan een AirDrop-alternatief voor Windows 10.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Dat zou super zijn, Stuur ze nu vaak naar mn gmail toe.

  2. Leuk dat ze eens aan Windows gebruikers denken op dit gebied :))

  3. WeTransfer app, toch?

  4. Origineel geplaatst door F3d4r
    WeTransfer app, toch?

    …wellicht bedoel je Transfer Pro, klein app’je, ook via WiFi. Tik in de url balk van je browser het IP adres van je foon en uitwisselen maar… Die Windows app is, voor zover ik kan nagaan, helemaal niet nodig, ik vind het zelfs handiger dan fotolader op mijn iMac.

  5. Wellicht een mooie tool voor velen. Wat mij nog steeds het best bevalt is om de iPhone als ‘schijfstation’ aan de laptop te hangen en foto’s in mappen te plaatsen.

  6. raar, icloud werkt toch ook?

  7. Hopelijk kun je dan ook meteen HEIF naar JPG omzetten. Nu leest Windows niet een foto’s met de extensie HEIF.

  8. Pushbullet!

    Werkt met alle platformen.

    Top!

  9. Photosync is ideaal.

  10. het hele airdrop en samenwerking idee is wat mij aan apple heeft gebonden, sterk van windows dat ze dit ook (eindelijk) toevoegen. ik houd het bij apple maar dit maakt windows zeker een stapje beter, al kan het natuurlijk niet systeem geintegreerd zijn want, tja, windows phones…

  11. @Paul538: LOL… voor mij ook. Gewoon aan de kabel hangen en alles komt mooi binnen, vanaf de laatste foto die je de vorige keer binnentrok. Zo gepiept!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.