Reacties voor: Microsoft Flow is de nieuwste concurrent voor automatiseringsapp IFTTT

Microsoft heeft de iPhone-app Flow uitgebracht als concurrent voor IFTTT. Met Microsoft Flow kun je taken automatiseren, waardoor bijvoorbeeld een Instagram-foto automatisch op Dropbox geplaatst wordt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wat hier lijkt is dat Microsoft Flow ook meerdere apps tegelijk ondersteunt, terwijl, as far as I know, maar 2 apps ondersteunt.

    Liefst wil ik GPS + Tijd + SMS combineren (c.q. if “time==17:00” & “GPS=vertrekRotterdam” == SMS”Ikvertrek”). Maar dat lukte mij dus niet met IFTTT omdat die geen 3 apps tegelijk ondersteunt..

  2. Wat Sander zegt is precies de reden waarom ik IFTTT snel links heb laten liggen. Ik wil geavanceerde IF statements en meerdere triggers. Dit kan inderdaad niet met IFTTT. Mogelijk wel met deze app.

    @Sander, wat jij zoekt heb ik gedaan met de “Workflow” app. Deze kan je sinds kort ook koppelen met IFTTT (als je dat zou willen).

    In Workflow heb ik dus een workflow gemaakt, die mijn contacten op haalt, na selectie van dat contact het adres. Vervolgens zoekt workflow mijn eigen locatie en maakt dan een route tussen contact adres en mijn locatie. Vervolgens wordt de reistijd in een berichtje gestopt en die kan ik dan versturen.

    Zie: https://ifttt.com/workflow

  3. Kijk ook eens naar Citrix Octoblu, dat is voor het geavanceerdere flowgramming werk! Ligt op het gebied van eenvoud dicht tegen ifttt aan maar is veel geavanceerder!

  4. Voor geavanceerde flow is er ook Zapier. Een groot voordeel van Zapier op IFTTT is voor mij geweest het automatisch maken van notes in Evernote vanuit dropbox. Zapier maakt de note met attachment, waar IFTTT een link plaatst naar de notitie op Dropbox.

  5. Wat ik zoek is een wereld zonder Microsoft…heb je zelf geïnvesteerd in spul van Apple wat altijd werkt, kom je op je werk, is het elke dag vechten tegen de bierkaai. Als het mijn spul was geweest pleurde ik alles in de container. En dan werk je voor zo’n beetje het grootste Amerikaanse chemie bedrijf ter wereld….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.