Reacties voor: Microsoft en Nokia gaan samenwerken aan Office Mobile voor Symbian

Microsoft en Nokia gaan samenwerken om een versie van Microsoft Office op Nokia-toestellen beschikbaar te stellen. Dat hebben beide bedrijven vandaag aangekondigd in een persbericht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Jammer dat ze niet samenwerken met Apple, of iig nog niets uit hebben gebracht…

  2. Komt goed uit. ^^ Nja niet dat ik de office applicatie op de n85 gebruik.. Maar goed :p toch (nog) iets dat de iphone overtreft.

  3. nja voor de iphone is er gelukkig quickoffice dat echt perfect werkt, kweet niet of microsoft hier een betere app voor kan maken, waarschijnlijk niet. 🙂

  4. Misschien snap ik het niet, maar een excel of word bewerken op je iPhone/Smartphone, why? *dit zei men vroeger ook over e-mailen op je telefoon, dus het zal wel aan mij liggen.

  5. Origineel geplaatst door nigel
    nja voor de iphone is er gelukkig quickoffice dat echt perfect werkt, kweet niet of microsoft hier een betere app voor kan maken, waarschijnlijk niet.

    Dat was ook mijn eerste gedachte na het lezen van het bericht. Zelf gebruik ik Doc’s to Go van Dataviz en dat werkt prima. Geen Office van MS nodig.

  6. goede zet van nokia en Microsoft

  7. denk dan binnen 1 jaar een nokia windows mobile toestel , en dat is niet goed voor apple , als symbian werkt niet goed op het touch scherm , dus win mo is een perfect oplossing voor nokia

  8. In mijn ogen is dit puur een wanhopige defensieve move van 2 partijen die het nou toch wel behoorlijk benauwd krijgen van iPhone en Android.

    Wanneer TomTom op de iPhone een succes wordt (en dat verwacht ik!) en later ook op Android, dan zou je nog wel eens de aparte variant kunnen krijgen dat Nokia TomTom gaat smeken om een TomTom versie voor Nokia. Dan zegt TomTom: OK, maar dan wel met TeleAtlas kaartmateriaal !

    Lachuh!

  9. Maar competitie/concurrentie is goed. Dit zal Apple stimuleren nog betere producten te maken.

    @thumper_uk:

  10. Grappig dat dit nieuws tegelijk komt met een uitspraak van een texaanse rechter dat Microsoft word niet meer mag verkopen in de verenigde staten wegens patent schending.

    http://www.zdnet.be/news/106304/microsoft-mag-word-niet-meer-verkopen/

  11. Huh? Wat moet je in godsnaam met office op een telefoon? Zodat je lekker kan doorwerken in de trein? Eerlijk is eerlijk, zo’n app heb je niet voor het leuke lijkt mij, het is een noodzakelijk iets wat je op je werk gebruikt en thuis zelfs liever niet.

    Of zijn hier ook mensen die zitten te wachten op Indesign op een telefoon?

  12. @Dennis: Indesign? Nee, Photoshop wel. Mag ook een Lite-versie zijn hoor.

  13. Ja dat zijn tenminste nog leuke dingen! Ik snap het niet hoor, lekker je excel-lijsten laten zien aan je vrienden in de kroeg…

  14. Heb je al zoveel knoppies op je telefoon, moet er ook nog CTRL-ALT-DEL op!

  15. Een samenwerking met potentie lijkt mij, maar ze liggen wel een paar jaar achter als je het mij vraagt. Ik hoor het wel. Ondertussen van mijn iPhone genieten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.